dur ardasım sorun larım var botu çözemiyorum anlatıcam
Hala beklıorumRaay_jovan demiş ki:dur ardasım sorun larım var botu çözemiyorum anlatıcam
sizinde işineze geliyor demi ama kesemeceginizwhiteleo demiş ki:Aferin iyi yapmışlar herifler Colddsan Cold Fire isen Fire yok öle hepsini açmak bol kepçe yok
zaten bu hybrid nuker build.Fire da int charlar için hiçbir buff yok.sadece nukeler var, cold ise cold shield.Jigsaw demiş ki:Fire Protection, Fire Passive ve Phy arttıran buffı olmayan, shield serisini fire dan açmamış bir STR blader char düşünemiyorum.bobby_ demiş ki:fire0 bicheon 100 -light 100 cold 100
kahvekeyfi
asdfasdf demiş ki:halil bana bir blade skill sıralaması versene lwl 100 e göre olsun mesela
fire 100
bicheon 100
ligting 100
olurmu sence halil ???????
evet 300 sabit değişmez kahvekeyfi extraokkExcrea demiş ki:ewt mastery 300 de sabittir hicbizaman deismez 90 gelsede 300 kalicak
helle bi 100 acılsın oluyormuyum olmuyormuyum gorsun ozamna 80 olaz diyordun ama 2.5 ayda 80 devirince topitp gibi kaldı oha felan oldun noob snei sen hala 80 olcan set yapcanasdfasdf demiş ki:hadi len sende sıralama yapmıssın sen 100 olabilcenmi halil cim...
ewt böylesi mantıklı olur çünkü fireyi kapatmaya kalksan vurun düser lytg kapatsan kosamasın en mantıklısı bence coldSinSiGirl demiş ki:full str glave ne kullancak 100 heuksal 100 fire 100 lightmi? Confused Confused Confused
120 LVL olunca onların 240 Masterysi olcak. Onların skill sistemi daha farklı ya. Bi kaç mastery açmalarına bile gerek yok.SinSiGirl demiş ki:biz bişeyi gözden fena kaçırıyoruz farkındaysanız bizim mastrty lw limiz 300 ama...........
avrupalılar lw atladıkca mastery geliyo Shocked Shocked Shocked yani 120 lw le gelince istedikleri kadar masteryleri olmuş olucak Shocked Shocked
yani avrupalılar bu durumda büyük avataj cıkartıyolar ki dün costantina polise gittim 10 tane adam vardı avrupalı charlar pek tutulmuyo son zamanda