Santosta bar bar gezmekten top oynamayı unutmuş.
Aynı ismail amcam tip olarak bu herifFre3sTyLe demiş ki:Santosta bar bar gezmekten top oynamayı unutmuş.
Hacım hakeme sığınmayalım adamlar top oynamıyor.Daum'da aynı benim gibi maçı seyrediyor.AnatoliaFire demiş ki:Forum ortamında ağza alınmayacak küfürleri hakediyor bu hakemler. 3. haftadır hakem kurbanıyız formsuz muyuz evet formsuzuz lugano ne zaman görsem forvette gol arıyor defansta sinek avlanıyor, o atletik tecrübeli volkan gitmiş kaleciliğe yeni başlamış gibi bi volkan gelmiş çeki düzen vermek şart artık takıma, aziz yıldırım'ın basın açıklamasını da gördüm % 100 hak verdim. Kulüpler birliği başkanlığını da bırakmış nihayet bu da iyi haber. Ama 3 haftada 9 puan kaybı yapma be Daum ben mi gelip disipline edicem o şımarık herifleri?
Hakemlerin kahrolası hataları + formsuzluk = 9 puan
Birileri hakem mi dedi ... Buna anca gülünür başkada birşey yapılmaz...AnatoliaFire demiş ki:Forum ortamında ağza alınmayacak küfürleri hakediyor bu hakemler. 3. haftadır hakem kurbanıyız formsuz muyuz evet formsuzuz lugano ne zaman görsem forvette gol arıyor defansta sinek avlanıyor, o atletik tecrübeli volkan gitmiş kaleciliğe yeni başlamış gibi bi volkan gelmiş çeki düzen vermek şart artık takıma, aziz yıldırım'ın basın açıklamasını da gördüm % 100 hak verdim. Kulüpler birliği başkanlığını da bırakmış nihayet bu da iyi haber. Ama 3 haftada 9 puan kaybı yapma be Daum ben mi gelip disipline edicem o şımarık herifleri?
Bro nesine sığınmayalım bilicanın luganonun pozisyonları aşikar değil mi? Haklısın biraz bizimkiler oynamıyor resmen kazım, guiza, carlos falan şu 20 milyonluk camia umurlarında değil adamların, nasıl olsa para cepte bu sistem böyle gitmez dediğin doğru ama hakem hataları kesinlikle gözardı edilemez.Fre3sTyLe demiş ki:Hacım hakeme sığınmayalım adamlar top oynamıyor.Daum'da aynı benim gibi maçı seyrediyor.AnatoliaFire demiş ki:Forum ortamında ağza alınmayacak küfürleri hakediyor bu hakemler. 3. haftadır hakem kurbanıyız formsuz muyuz evet formsuzuz lugano ne zaman görsem forvette gol arıyor defansta sinek avlanıyor, o atletik tecrübeli volkan gitmiş kaleciliğe yeni başlamış gibi bi volkan gelmiş çeki düzen vermek şart artık takıma, aziz yıldırım'ın basın açıklamasını da gördüm % 100 hak verdim. Kulüpler birliği başkanlığını da bırakmış nihayet bu da iyi haber. Ama 3 haftada 9 puan kaybı yapma be Daum ben mi gelip disipline edicem o şımarık herifleri?
Öyle deme hacı Beşiktaş maçında penaltımızı vermediler,Kasımpaşanın 3. golü ofsayt...volkan.ka demiş ki:Birileri hakem mi dedi ... Buna anca gülünür başkada birşey yapılmaz...AnatoliaFire demiş ki:Forum ortamında ağza alınmayacak küfürleri hakediyor bu hakemler. 3. haftadır hakem kurbanıyız formsuz muyuz evet formsuzuz lugano ne zaman görsem forvette gol arıyor defansta sinek avlanıyor, o atletik tecrübeli volkan gitmiş kaleciliğe yeni başlamış gibi bi volkan gelmiş çeki düzen vermek şart artık takıma, aziz yıldırım'ın basın açıklamasını da gördüm % 100 hak verdim. Kulüpler birliği başkanlığını da bırakmış nihayet bu da iyi haber. Ama 3 haftada 9 puan kaybı yapma be Daum ben mi gelip disipline edicem o şımarık herifleri?
2. lik yarışında mıFre3sTyLe demiş ki:6s değilde Beşiktaş ciddi rakibimiz olabilir.
Ben diyorum bro.AnatoliaFire demiş ki:Kimse bana hakem hatalarından çok fb nin formsuzluğu etkili oldu bu fiyaskoda demesin.
Bro açıkçası 6s'nin 3. bitireceğini düşünüyorum en iyi ihtimalle.Apollon demiş ki:2. lik yarışında mıFre3sTyLe demiş ki:6s değilde Beşiktaş ciddi rakibimiz olabilir.
2-1 kaybedecektik diye bişey yok futbolda düz mantık hareket edilmez. Maçta 1-0 önde olmanın sağladığı psikoloji ayrıdır, penaltısı verilmemiş bir takımın psikolojisi ayrı. Önce hakem hatalarından arınmış eşit şartlarda bir maç yapalım sonra fb formsuzdur kötü oynuyor diyelim.Fre3sTyLe demiş ki:Ben diyorum bro.AnatoliaFire demiş ki:Kimse bana hakem hatalarından çok fb nin formsuzluğu etkili oldu bu fiyaskoda demesin.
Kasımpaşa maçında hakem hatası yoktu maç kopana dek.
Beşiktaş maçında biz 1-0 önde olsak ne olacaktı ki 3-0 değilde 2-1 kaybedecektik...
Fenerbahçe deplasmanda korkarak oynuyor.Ben deplasmanda bu kadar rezil bir Fenerbahçe görmedim göremem.
Artık o barca havasından da uzaklaştılar.Yemiyoruz ama atamıyoruzda..Fre3sTyLe demiş ki:Bro açıkçası 6s'nin 3. bitireceğini düşünüyorum en iyi ihtimalle.Apollon demiş ki:2. lik yarışında mıFre3sTyLe demiş ki:6s değilde Beşiktaş ciddi rakibimiz olabilir.
Barca gibi oynamaya çalışıyor ama ne defansında Puyol'u var ne ortasahasında Xavi-İniesta ikilisi....
Bu düzenle 6s çok gol yer maalesef ^^
Bro önce takımın koşacak takımda ruhsuzluk var.Güiza/Deivid/Carlos/Santos bu adamlar için yensekte yenilsekte farketmiyor.Hakemlerin Fenerbahçe aleyhine gittikleri doğru ama benim demek istediğim bu fiyaskonun sebebi hakemden çok futbolculardır.AnatoliaFire demiş ki:2-1 kaybedecektik diye bişey yok futbolda düz mantık hareket edilmez. Maçta 1-0 önde olmanın sağladığı psikoloji ayrıdır, penaltısı verilmemiş bir takımın psikolojisi ayrı. Önce hakem hatalarından arınmış eşit şartlarda bir maç yapalım sonra fb formsuzdur kötü oynuyor diyelim.Fre3sTyLe demiş ki:Ben diyorum bro.AnatoliaFire demiş ki:Kimse bana hakem hatalarından çok fb nin formsuzluğu etkili oldu bu fiyaskoda demesin.
Kasımpaşa maçında hakem hatası yoktu maç kopana dek.
Beşiktaş maçında biz 1-0 önde olsak ne olacaktı ki 3-0 değilde 2-1 kaybedecektik...
Fenerbahçe deplasmanda korkarak oynuyor.Ben deplasmanda bu kadar rezil bir Fenerbahçe görmedim göremem.
Objektif bakışFre3sTyLe demiş ki:Bro önce takımın koşacak takımda ruhsuzluk var.Güiza/Deivid/Carlos/Santos bu adamlar için yensekte yenilsekte farketmiyor.Hakemlerin Fenerbahçe aleyhine gittikleri doğru ama benim demek istediğim bu fiyaskonun sebebi hakemden çok futbolculardır.
İlk 8 hafta hakemler hatasız mı maç yönetti ?
Maalesef doğru olan bu bro.Wax Whine demiş ki:Objektif bakışFre3sTyLe demiş ki:Bro önce takımın koşacak takımda ruhsuzluk var.Güiza/Deivid/Carlos/Santos bu adamlar için yensekte yenilsekte farketmiyor.Hakemlerin Fenerbahçe aleyhine gittikleri doğru ama benim demek istediğim bu fiyaskonun sebebi hakemden çok futbolculardır.
İlk 8 hafta hakemler hatasız mı maç yönetti ?
Ahahahah aynen abi el oğlu acımıyor.Prada demiş ki:Harcadılar bizi