Sezonun en güzel maçlarından biri olacağını düşünüyordum maçdan önce ve gerçekten öyle oluyor,daha çok gol izleyeceğiz.hmzsnmz demiş ki:Ne maç oldu ilk yarı öyle 5 gol izledik topuz her iki kaleyede birer gol attı
Sezonun en güzel maçlarından biri olacağını düşünüyordum maçdan önce ve gerçekten öyle oluyor,daha çok gol izleyeceğiz.hmzsnmz demiş ki:Ne maç oldu ilk yarı öyle 5 gol izledik topuz her iki kaleyede birer gol attı
Resmen fenerin ırzına geçti trabzon ya ligi ellerinden aldı kupayı aldı bide bu maç aman deyim 2.yarı oynanacak maçta gelen trabzonluları yaşatmazlar valla namus davası diyeMajestic demiş ki:Yav bıktım bu Trabzondan ne çekiyorsak bu takımdan çekiyoruz arkadaş yav.
hatta spiker ne dedi feneri şampiyonluktan men eden takım. Varya o anda gidipte TS kulübüne saldırı yapasım geldi. En gıcık olduğum Türk takımıdır TrabzonsporMajestic demiş ki:Yav bıktım bu Trabzondan ne çekiyorsak bu takımdan çekiyoruz arkadaş yav.
Absence demiş ki:Şimdi şöyle bişi var zamanında bizde gidip adamların sahasında yenip ellerinden şampiyonluk almışız onlarda haklı bidaha şampiyonluk göremedi adamlar
hmzsnmz demiş ki:Paok son anlarda daha diriydi uzatmalarda umarım fener eler.
Absence demiş ki:Fenerbahçe 4 Manisa 2
İssiar Dia nın nekadar isabetli bir transfer olduğunu gördük niang orta sahadan topu alıyor ceza sahasına koşana kadar dia yetişiyor önüne geçiyor okadar hızlı maşallah
Niang siftahını yaptı birde Okanı kazanmış olduk çok iyi oyuncu geleceğin gökhan gönülü gerçi ben fmden tanıyorumda gerçeğini görmek hoşuma gitti