Brütüs modundasın.JawBreaker demiş ki:Alakası yok.^^Xplosive demiş ki:Dümdüz tertemiz penaltı. ^^
Hadi kavga başlasın.
Brütüs modundasın.JawBreaker demiş ki:Alakası yok.^^Xplosive demiş ki:Dümdüz tertemiz penaltı. ^^
Hadi kavga başlasın.
Aman kimse görmesin şakadır bunlar espiri gülmek amacıyla yapılmış türlü türlü şeyler.Fre3sTyLe demiş ki:BaşlatıyorumJawBreaker demiş ki:Alakası yok.^^Xplosive demiş ki:Dümdüz tertemiz penaltı. ^^
Hadi kavga başlasın.
Bro bana dediysen espirisine söyledim ben öyle yoksa %100 penaltı.Fre3sTyLe demiş ki:Penaltı yok diyen arkadaşlar acaba maçı izledi mi ?
V.I.P demiş ki:1. liği kutlayalım
Yenemezsek yakarız saraçoğlunuV.I.P demiş ki:Ben yapıyım ozaman maç bizim artık gruptaki en kek takım bunuda yeneriz.
Yakarız tabi Ayrıca santos vede gökhan kadroda yok daum istenbulda bıraktı iyide oldu iyi bi dinlensinler sakatlıklarımı var neyleri varsa toparlansınlar gün gelcek haftada 2 maç oynancak .Kadroda ise alexin yerine özeri oynatırım böylece alexdende ilerki maçlarda daha fazla performans alaınabilir.Spa demiş ki:Yenemezsek yakarız saraçoğlunuV.I.P demiş ki:Ben yapıyım ozaman maç bizim artık gruptaki en kek takım bunuda yeneriz.
Kadroyu bana bıraksa. Volkan,Gökhan,Önder,Lugano,Vederson, Cristian,Emre,santos,Mehmet, Alex(Özer) Semih çıkart 4 atmazsa istifa ederim
Ps: 4-1-3-2 Oynatırım
Fre3sTyLe demiş ki:Maçı Yorumlayalım!
Fenerbahçemizin oynadığı son maç hakkındaki yorumlarınızı buraya yazınız.Maç anında açık olacaktır.
Maç Yeri: Moldova
Orta Hakem: Aleksander Stavrev
-
Maç Kadroları
Sheriff
Stanislav Namaşco
Sergio Da Costa
Vladimir Volkov
Andrei Verbetchi
Vazha Tarkhnishvili
Alex Erokhin
Benjamin Balima
F. Rouamba
Rustam Tsynya
Luis Rodríguez
Aleksei Kuchuk
FENERBAHÇE
1 Volkan Demirel
19 Önder Turacı
2 Diego Lugano
58 Bilica
3 Roberto Carlos
5 Emre Belözoğlu
16 Cristian Baroni
8 Kazım Kazım
25 Uğur Boral
10 Alex De Souza
23 Semih Şentürk
Yazarlarımızın Yorumları
- Resim Silinmiş.VIP : Maç bizim artık gruptaki en kek takım bunuda yeneriz.
Spa : Yenemezsek yakarız Saraçoğlunu.
Kadroyu bana bıraksa. Volkan,Gökhan,Önder,Lugano,Vederson, Cristian,Emre,santos,Mehmet, Alex(Özer) Semih çıkart 4 atmazsa istifa ederim.
Ps: 4-1-3-2 Oynatırım
-
Sheriff - Fenerbahçe Maç Anlatımı
Bana sadece 2 yetiyorEl Verano demiş ki:Fenerin almasi lazim maci.Hemde 2/2 seklinde..
Fener macina MS -2- oynayip 1.40 lik oran riske bile atilmaz.Fre3sTyLe demiş ki:@El Verano - Crown
/Yorumları eklendi ^^