Facebook'ta henüz yeteneğim keşfedilmedi , XuQa diye bir yerde oynuyordum bi aralar :D

Prada

Xuqada oyunun en zenginiydim.. hesabımı kapadılar.. TR den lvl 10 olan 3.cü kişiydim ahh ahhh ne günlerdi ^^ [boi] Berker eskiler tanır :P

Sonra hesabı kapattılar benim, açık yakalayıp 1 gecede 70 milyon fıstık çektim diye ahahaha Oyunda en kralının 1m fıstığı varken bende 70m vardı :D

Sonra skype takıldım adminlerle mod yapıcaklardı beni açığı söylemem karşılığında.. Söyledim yapmadılar kandırıldım..

5 ay öncesine kadarda fb de ilk 5 e giren ilk Türktüm 2,5 milyar chiple... Şimdi o kadar yok ama hepinize yetecek kadar var :P

Prada demiş ki:
Xuqada oyunun en zenginiydim.. hesabımı kapadılar.. TR den lvl 10 olan 3.cü kişiydim ahh ahhh ne günlerdi ^^ [boi] Berker eskiler tanır :P

Sonra hesabı kapattılar benim, açık yakalayıp 1 gecede 70 milyon fıstık çektim diye ahahaha Oyunda en kralının 1m fıstığı varken bende 70m vardı :D

Sonra skype takıldım adminlerle mod yapıcaklardı beni açığı söylemem karşılığında.. Söyledim yapmadılar kandırıldım..

5 ay öncesine kadarda fb de ilk 5 e giren ilk Türktüm 2,5 milyar chiple... Şimdi o kadar yok ama hepinize yetecek kadar var :P
İddialı Yürü Prada Kim Tutar Seni :mrgreen:

Windy

Prada demiş ki:

hacım msn e gel :mrgreen:

Prada

Msnden önce 2,5 milyar chipi nasıl yaptığımı anlatayım size :D

Bu uygulamayı 4 site ortak tabanda oynuyorlar. Ve içlerinde hi5 varki evlere şenlik.. Sayfa kaynağını görüntüleyip html olarak kaydedip User ID bölümüne hi5 de sıralamaya giren adamın ID sini yazıp tekrar html olarak kaydedip giriş yaptığında direk heriflerin oyunundan giriş yapılıyordu. bunu bilen 2 kişi hi5 de kim var kim yok indirdik.. 6 ay farketmediler yada sallamadılar en sonunda açığı kapadılar bizim hesaplarıda ucurdular tabii ki ^^

Xuqadan bu işin tokatını yemiş biri olarak bu defa acemice davranmadım.. Yedek hesaplara depoladım ama 1,7 milyar chipim uctu elimde 800m kaldı :P

Windy

Prada demiş ki:
Msnden önce 2,5 milyar chipi nasıl yaptığımı anlatayım size :D

Bu uygulamayı 4 site ortak tabanda oynuyorlar. Ve içlerinde hi5 varki evlere şenlik.. Sayfa kaynağını görüntüleyip html olarak kaydedip User ID bölümüne hi5 de sıralamaya giren adamın ID sini yazıp tekrar html olarak kaydedip giriş yaptığında direk heriflerin oyunundan giriş yapılıyordu. bunu bilen 2 kişi hi5 de kim var kim yok indirdik.. 6 ay farketmediler yada sallamadılar en sonunda açığı kapadılar bizim hesaplarıda ucurdular tabii ki ^^

Xuqadan bu işin tokatını yemiş biri olarak bu defa acemice davranmadım.. Yedek hesaplara depoladım ama 1,7 milyar chipim uctu elimde 800m kaldı :P
lol kendimden utandım :twisted: baba büyüksün :beer:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
extraloob demiş ki:
Magic Pop Card [ Yeni Kumar Sistemi ]

Haber Anasayfamızda yayındadır.
http://www.extraloob.com/v6

Video'yu İzlemek İçin Tıkla

Hello. This is Silkroad Online.
Kaboom! Silkroad at your service, Make your Magic Pop wish.
You will get what you wanted most!

Magic Pop is a system in which the user purchases a gift certificate (Magic Pop Card)
on the Item Mall. When the user wins the item randomly, the selected item is released.
If not, a random item is given.

Instruction
1. Go to Magic Pop NPC with a Magic Pop Card.
2. Click Magic Pop to open the window.
3. Click the desired item on the list above and insert the Magic Pop Card at the center.
4. Click the Play button to activate Magic Pop. The desired item could be achieved randomly.
(Win: Red Coupon, Lose: Green Coupon)

Rewards
Devils Spirit grade S, popular character outfits, 10th grade Seal of Sun Weapon, other items will be given.
Using the Subscription Cards obtained at a certain probability upon losing enters you into the draw right away.
(After a certain period, an offline reward is given by draw.)

Other great gifts would be given like off line gifts, etc.

All the achievable items have different probability.
Detail information would be on Game Sytem on http://www.Silkroadonline.net
Your best wishes would come true!

Ps : Silkroad Online yeni bir eğlence ile karşımızda hepimize başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

*
Video eklenmiştir. 8)

Silki bırakma zamanı gelide geçiyo :) böyle şeym olur yahu adamları soyukları yetmedi bide bunu eklediler ki az Huzuru kalanların onlarıda alalım diye ah ah :)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
bu kumar makinasının orada yatarım ben artık :D

videoda ki elemanda garibim dragon flag almak için yırtınıyor aldığı 100 unit pot zuahahhaa gitti 20 silk :D :P

N0F3AR

Tanınıyorum
Heh Sro da Bi Kumar Oynamadığımız Kalmıstı Onuda Oynarız.Alıskınız Saten Kumara Pek Bi Farklılık Olmaz Benim İçin :)

Yukarı Alt