Server
Flora
Takımı
Galatasaray
iyi de çatır çatır basmışsınız parayı harbiden şaka gibi en sonunda bende deneyeceğim şu kumara inancım olsa şimdiye kadar las vegas'taydım da inancım yok işte.

Windy

extraloob demiş ki:
iyi de çatır çatır basmışsınız parayı harbiden şaka gibi en sonunda bende deneyeceğim şu kumara inancım olsa şimdiye kadar las vegas'taydım da inancım yok işte.
100 silke elixir weapon aldım :headbang:

160 silk harcadım hepsi yeşil çıktı kazıklamaktan başka bişey deeğillll ....

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
10 silk bile vermesem mi acep uff hem fakir olup hemde kumarbaz olmakta kötü birşey şeytan gıdıklıyor git dene şansını diye ahahaha :D

lagsız bugsız update ertesi denemek lazım :P

90 silk harcadım 2tane 69 armor sos cıktı chine.. ama ben euro yum ^^.. soslar da ne satılabılıyor,nede baskasına verilemiyor.. birini kırdım element bile cıkmadı :):) digerinede npc 1 gold verdi^^ eger birinin elinde sun staf görürsem kafayı yerim heralde :Ss

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
extraloob demiş ki:
Magic Pop Card [ Yeni Kumar Sistemi ]

Haber Anasayfamızda yayındadır.
http://www.extraloob.com/v6

.: Multimedia Bölümü :.

Video'yu İzlemek İçin Tıklayınız

Görsel 1
Görsel 2
Görsel 3

Ps : Magic Pop'dan çıkan giysileri (armor, robe vs.) gender switch ile çevirdikten sonra satabiliyorsunuz.

Ps 2 : Silkroad Online yeni bir eğlence ile karşımızda hepimize başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

* Magic Pop'dan çıkan giysileri (armor, robe vs.) gender switch ile çevirdikten sonra satabiliyorsunuz.

Magic Pop'dan çıkan giysileri (armor, robe vs.) gender switch ile çevirdikten sonra satabiliyorsunuz.

NEyle ÇEviriyoruz Kesin Denendeimi Dün 40 Sİlk Gitti 3 Luck 1 69 Sos üst famele pro :( bad Luck

devil spirit çıkma olasılıgı ile D10 sun çıkma olasılıgı aynımı peki ? yani D10 sun çıkarsa satabilirmiyiz bunu stalla koyuluyormu ?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
giysiler gender change yapılıyor ve satılabiliyor, bir bug ama bugün ki update ile onu düzelttiler diye tahmin ediyorum.

Yukarı Alt