Ne Özelliği var ki o scriptlerin?eLempTRa demiş ki:kimseye vermiyor var bir iş bende çok istedimde.EmmaW. demiş ki:ben erdemin magic taktığını değil bot scriptlerini öğrenmek istiyorum
Ne Özelliği var ki o scriptlerin?eLempTRa demiş ki:kimseye vermiyor var bir iş bende çok istedimde.EmmaW. demiş ki:ben erdemin magic taktığını değil bot scriptlerini öğrenmek istiyorum
Evet Arkadaşlar bu taktik %100 Doğrudur ve %100 Garantilidir.. Herkez denesinOttoManO'War demiş ki:yok bunları yapmayın. önce sabah 7:39'da kalkıp yarım bardak ılık su için (suyun 14.8 derece olması lazım yoksa olmaz) , sonra bir tabak fasulye yedikten sonra zıplayarak pcnin yanına doğru ilerleyin, 1.46 metre ilerden ''höstürück'' diye bağırın, sonra monitöre burnunuzla 3 kez dokunarak tavuk tavuk tavuk diye 3 kez bağırın. akşamı bekleyin, saat 18:34 te yatıp sabaha karşı 4:28'de kalkın ve tekte girmek suretiyle oyuna girin. magic pop deneyin. denemeden önce 8 tane küpşeker almanız ve 3 tanesini ağzınıza, kalanınızı vücudunuzda bulduğunu deliklere sokmanız tavsiye edilir. evet. bunları yaparsanız 100% nova soc ne varsa sizindir.
Onuratik90 demiş ki:Evet Arkadaşlar bu taktik %100 Doğrudur ve %100 Garantilidir.. Herkez denesinOttoManO'War demiş ki:yok bunları yapmayın. önce sabah 7:39'da kalkıp yarım bardak ılık su için (suyun 14.8 derece olması lazım yoksa olmaz) , sonra bir tabak fasulye yedikten sonra zıplayarak pcnin yanına doğru ilerleyin, 1.46 metre ilerden ''höstürück'' diye bağırın, sonra monitöre burnunuzla 3 kez dokunarak tavuk tavuk tavuk diye 3 kez bağırın. akşamı bekleyin, saat 18:34 te yatıp sabaha karşı 4:28'de kalkın ve tekte girmek suretiyle oyuna girin. magic pop deneyin. denemeden önce 8 tane küpşeker almanız ve 3 tanesini ağzınıza, kalanınızı vücudunuzda bulduğunu deliklere sokmanız tavsiye edilir. evet. bunları yaparsanız 100% nova soc ne varsa sizindir.
2300 silke vericeğin parayla 1 sun 1 moon alırdın 10d :)sweetanqel34 demiş ki:ben 250 silk nova bow denedim düşmedi 70 silk de avatar denedim oda düşmedi bi 120 silk e gdf düştü şans işi alaksı yok heliosta 690 silk e 9d sun xbow düşürdüm 10d ye 2300 silk denedim düşmedi
Nodtr demiş ki:Şans işi bunlar