An unknown error occured while checking for a mBot update ??? Bu bir hata değil.
Chorus Kayıt 6 Şubat 2007 Mesajlar 335.488 Beğeniler 1.638 Şehir Taksim/IST. Server Flora Takımı Galatasaray 24 Haziran 2018 #101 salambal01 demiş ki: An unknown error occured while checking for a mBot update ??? Daha fazla görüntüle... Bu bir hata değil.
salambal01 demiş ki: An unknown error occured while checking for a mBot update ??? Daha fazla görüntüle... Bu bir hata değil.
Mai_ Kayıt 27 Temmuz 2018 Mesajlar 1 Beğeniler 0 27 Temmuz 2018 #102 Merhaba bu hatanın çözümü nedir bilen varmı? "Error during authorisation"
Yavuz_KEL Kayıt 29 Ağustos 2018 Mesajlar 3 Beğeniler 0 3 Eylül 2018 #103 Daha dün gayet iyi bi şekilde çalısıyordu ama hangı surumunu ındırsem çalışmıyor bugun PC WİN10 C++ programları tam
Daha dün gayet iyi bi şekilde çalısıyordu ama hangı surumunu ındırsem çalışmıyor bugun PC WİN10 C++ programları tam
RanstaMonsta Kayıt 26 Ocak 2016 Mesajlar 4.024 Beğeniler 1.400 Şehir Edirne Server Feronia Takımı Fenerbahce 3 Eylül 2018 #104 Yavuz_KEL demiş ki: Daha dün gayet iyi bi şekilde çalısıyordu ama hangı surumunu ındırsem çalışmıyor bugun PC WİN10 C++ programları tam Daha fazla görüntüle... Oyuna botsuz giriş yapabiliyor musunuz? Antivirüs programınız bir dosya silmiş olabilir kontrol edin.
Yavuz_KEL demiş ki: Daha dün gayet iyi bi şekilde çalısıyordu ama hangı surumunu ındırsem çalışmıyor bugun PC WİN10 C++ programları tam Daha fazla görüntüle... Oyuna botsuz giriş yapabiliyor musunuz? Antivirüs programınız bir dosya silmiş olabilir kontrol edin.
Yavuz_KEL Kayıt 29 Ağustos 2018 Mesajlar 3 Beğeniler 0 4 Eylül 2018 #105 RanstaMonsta demiş ki: Oyuna botsuz giriş yapabiliyor musunuz? Antivirüs programınız bir dosya silmiş olabilir kontrol edin. Daha fazla görüntüle... hocam antivirüsü kapatıyorum 5 dkk ugrasıyorum felan reset atıyorum giriyor. mbotu kapattım ya geri açmak istedigimde açılmıyor
RanstaMonsta demiş ki: Oyuna botsuz giriş yapabiliyor musunuz? Antivirüs programınız bir dosya silmiş olabilir kontrol edin. Daha fazla görüntüle... hocam antivirüsü kapatıyorum 5 dkk ugrasıyorum felan reset atıyorum giriyor. mbotu kapattım ya geri açmak istedigimde açılmıyor
Yavuz_KEL Kayıt 29 Ağustos 2018 Mesajlar 3 Beğeniler 0 4 Eylül 2018 #106 RanstaMonsta demiş ki: Oyuna botsuz giriş yapabiliyor musunuz? Antivirüs programınız bir dosya silmiş olabilir kontrol edin. Daha fazla görüntüle... sorunu buldum loaderi yuklenırken silmiyor şüpheli buldugu kaynagı siliyor bnde tamamen kapattım ama pc kapanıp açıldıgında antivir devreye giriyor
RanstaMonsta demiş ki: Oyuna botsuz giriş yapabiliyor musunuz? Antivirüs programınız bir dosya silmiş olabilir kontrol edin. Daha fazla görüntüle... sorunu buldum loaderi yuklenırken silmiyor şüpheli buldugu kaynagı siliyor bnde tamamen kapattım ama pc kapanıp açıldıgında antivir devreye giriyor
RanstaMonsta Kayıt 26 Ocak 2016 Mesajlar 4.024 Beğeniler 1.400 Şehir Edirne Server Feronia Takımı Fenerbahce 5 Eylül 2018 #107 Yavuz_KEL demiş ki: sorunu buldum loaderi yuklenırken silmiyor şüpheli buldugu kaynagı siliyor bnde tamamen kapattım ama pc kapanıp açıldıgında antivir devreye giriyor Daha fazla görüntüle... Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz yardımcı olabilirim?
Yavuz_KEL demiş ki: sorunu buldum loaderi yuklenırken silmiyor şüpheli buldugu kaynagı siliyor bnde tamamen kapattım ama pc kapanıp açıldıgında antivir devreye giriyor Daha fazla görüntüle... Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz yardımcı olabilirim?