evet mbotloader.exe ile giriş yapman lazım ayrıca virüs programı varsada engelliyor olabilir kapatmayı deneUnDeFeateD demiş ki:mbot loaderden girmemiş olabilirsin
blackrogue'de çalışmıyor diye biliyorum benUnDeFeateD demiş ki:çalışıyo vsrofies blackrogue files olan tüm swlerde çalışır
Creddy Lokiyi br files sanmıştım değilmiş Br fileste crack çalışmıyormuşDuygusuzz demiş ki:blackrogue'de çalışmıyor diye biliyorum benUnDeFeateD demiş ki:çalışıyo vsrofies blackrogue files olan tüm swlerde çalışır
meli41 demiş ki:Vürüslü..!
evet tarama sonuçlarını koydum zaten içerisinde virüs var çünki bu crack çalışması için olması gereken şeymeli41 demiş ki:Vürüslü..!
Muhtemelen virus programin otomatik olarak siliyor virus programini kapatip dener misinsusma123 demiş ki:Ben mbot crackı rardan çıkartıyorum mbot loader rardan çıkmıyo. rardan kendi elimle çıkarttığımda açılıyor ama client başlat diyince bişey olmuyor yeniden başlatıncada loader siliniyo kendiliğinden.
Sildim genede olmadıpessxxx demiş ki:Virüs programını devre dışı bırak olmazsa sil
oynadığınız server dosyalarından kaynaklı olabilir tekrar indirmeyi deneyin eğer düzelmezse internetinizden kaynaklı bi sorundurokay demiş ki:merhaba arkadaşlar...
benim bir sorunum var mbot crack herşey çok güzel devame diyor da yanlız pet herşeyi çok geç topluyor önünde duran altını sunları bile almıyor aradan biraz zaman geçince toplamaya gidiyor ozamanda herkezin peti gelip karmakarışık toplanıyor olan sosunlara oluyor yardım lütfen
birde her ışınlandığımda merrsend hatası açılıyor onu silince hata gelmiyor ama pet hala aynı yavaş merrsend den gelen hata siyah pencerede errorservice v1.0 yazıor ????