VİRÜS TOTAL SONUCUNUDA BEN KOYAYİM BARİ BAKARSANIZ ANLARSINIZ
https://www.virustotal.com/tr/file/9322 ... 380735060/
https://www.virustotal.com/tr/file/9322 ... 380735060/
Rar şifresi konu içeriğinde yazıyor zaten
http://www.extraloob.com
Reis "Oyunu aç ayar yap oyunu kapat config düzenle oyunu tekrar aç sorun çözüldü." (özetle) diye anlatmışsın ama neden bu kadar uğraşıyoruz ki ? :) Emeğine lafım yok yanlış anlama eline koluna yüreğine sağlık .Ama ben botu açtım login yaptım "Ayarları Kaydet" dedim botu kapadım configi açıp 0'ı 9 yaptım ve oldu oyunu falan hiç açmadım. Mantık şu "Ayarları Kaydet" butonuna bas ve config dosyası oluşsun.Bence böyle anlatsaydın daha iyi olurdu daha az uğraşmış olur insanlar. ---BENCE--- . Tekrardan eline koluna yüreğine sağlık.Umarım beni yanlış anlamazsın..Heartless demiş ki:Oyunda Yazıların ''0'' Olarak Görünme Sorununun Çözümü
Bütün herşey tamam programları yükledim ayarları yaptım oyuna girdim ama herşey ''0'' olarak Görünüyor.Bunun Çözümüde Çok Basit Herşey ''0''olsada oyuna girin karakterinize girdikten sonra bottan koruma kısmından pot basmaları ayarların sonra oyunu ve botu kapatın Mbot'un Kayıtlı olduğu dosyaya girin orada ''Config'' adlı Yapılandırma Ayarına Tıklayın Açıldıktan Sonra En Üst Kısmında
[_translate]
lang=0
Yazar Siz Burda Yazanı Şu Şekilde Değiştirin:
[_translate]
lang=9
Sorun Çözülecektir
Sen zeki bir arkadaşa benziyorsun alternatif çözümleri sebep sonuçları algılayabiliyorsun ama herkesi böyle zannetme biz burada çözümleri anlatırken en basite indirgemeye çalışıyoruz. Akılsız başın cezasını ayaklar çeker diye bir atasözü vardır. Maalesef ki kısa yoldan anlatımı anlamayıp yüz kere soranlar yüzünden bizim seçimimiz uzun yoldan yana.azazel531 demiş ki:1-3 dakika da değilim. Oraya da kocaman -BENCE- yazdığımın farkındasınızdır ve kendi yöntemimi söledim.Bazı oyuncuların pc o kadar hızlı olmuyor örn:Ben.
Sadece denedim ve olumlu sonuca ulaştım böylelikle [[SİZE GÖRE 1 DK BANA GÖRE 6-7 DK]] aç-kapa yapmama gerek kalmadı ve 5-6 dakikalık bir tasarrufum oldu başta söylediğim gibi dakikasında değilim.Sadece kendi yöntemimi söledim.
Cansın can.Collapse demiş ki:Bu mesaj azazel531 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sen zeki bir arkadaşa benziyorsun alternatif çözümleri sebep sonuçları algılayabiliyorsun ama herkesi böyle zannetme biz burada çözümleri anlatırken en basite indirgemeye çalışıyoruz. Akılsız başın cezasını ayaklar çeker diye bir atasözü vardır. Maalesef ki kısa yoldan anlatımı anlamayıp yüz kere soranlar yüzünden bizim seçimimiz uzun yoldan yana.azazel531 demiş ki:1-3 dakika da değilim. Oraya da kocaman -BENCE- yazdığımın farkındasınızdır ve kendi yöntemimi söledim.Bazı oyuncuların pc o kadar hızlı olmuyor örn:Ben.
Sadece denedim ve olumlu sonuca ulaştım böylelikle [[SİZE GÖRE 1 DK BANA GÖRE 6-7 DK]] aç-kapa yapmama gerek kalmadı ve 5-6 dakikalık bir tasarrufum oldu başta söylediğim gibi dakikasında değilim.Sadece kendi yöntemimi söledim.
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
İd pw yazmayacaksın boş bırakılacak. Boş bir şekilde login butonuna basınız.olus0 demiş ki:hitsro oynuyorum fakat kendim yazdığım ıd pw ile bota login yapamıyorum