Mbot login serverı çökmüş , update gelince yenileyeceğiz bizde.mbot win8.1 27.3.2016 saat 13,00 itibariyle r silkroad ta login sorunu yaşamaktayım forumda yazan herşeyi yapmama rağmen başarıyla giriş yaptınız yazmıyor ilgililere arz ederim
Konu düzenlenmiş ve linkler güncellenmiştir.NE ZAMAN YENILENECEK ADMIN
Bot güncellendi.mbot win8.1 27.3.2016 saat 13,00 itibariyle r silkroad ta login sorunu yaşamaktayım forumda yazan herşeyi yapmama rağmen başarıyla giriş yaptınız yazmıyor ilgililere arz ederim
Buradan yenisini indirdiniz mi ?oyuna bi ara kurdum çalıştı bot açıkken bi hata verdi ondan sonra daha da düzelmedi bi yardımcı olabilecek var mı?virüs programı falan hepsi kapalıdır.
dün indirdim bugün hata verdi unexpected hatasıydı sanırsam bi türlü düzelmediBuradan yenisini indirdiniz mi ?
Bilgisayarınızı bir resetleyin , sonra özelden teamwiever atın bakayım.dün indirdim bugün hata verdi unexpected hatasıydı sanırsam bi türlü düzelmedi
Şu an sorunsuz çalışıyor.hala çözüm bulunamadı sanırsam?
Hatayı söylerseniz yardımcı olalım.Kolay gelsin hocam aranızda yeniyim eskilere gittim ve oynamak iştedim.Botu indirdim lakin client açılmıyor win10 kullanıcısıyım daha önce böyle bişe ybaşıma gelmemişti belkide eksik bişeyler yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar