Id pw girdikten sonra login yapman gerekiyor başarı ile giriş yapıldı yazısı çıkması lazım o zaman client açılırhaylazqenc41 demiş ki:Kardesim Ben İndirdim Hatta Mbot Acc Bile Aldım Ama Mbotu Ayarlıyorum İsro Dosyasınıda Ayarlıyorum Fakat Client Acmıyo Neden Acaba Lutfen Cevap Alabilirmiyim Birde Div01 Var Yanında 4 Tane Secenek var IP Secenekleri Var Onlarımı Yanlıs Yaptım !!!
/Güncel.Duygusuzz demiş ki:
/Güncel.Duygusuzz demiş ki:
Link güncellendi 1.97 sürümünü indirin sorun ortadan kalkacaktırDuygusuzz demiş ki:
Oynadığın server'ın sitesi bumu ?dogancan35 demiş ki:110 cap bı server black rougue mu kullanıyor bılmıyorum csro yla aynı alt yapı oldugunu bılıyorum sadece.bsilkroad dıye gecıyor pvp server
Söylesene oynadığın server vsro files onun için Free mbot var crackli hali gir bu konuya lazım olan herşey vardogancan35 demiş ki:Dogru sıtesı odur Mod. bey
O ayarlanıyorda bende olmuyor o olay problem yaratıyor pcdogancan35 demiş ki:Daha oncede ındırmıstım botname bowpsswrd kısmına kendı ıd pw mı yazmıstım ondan hata almısım demekki smdi bos bırakıp gırdım Oldu tesekkurler.Ama auto relogu bı cozmek lazım dc yedıkmı yedıgmızle kalıcaz gıbı bu sorun yuzunden
vsro mbot'un yeni versiyonu çıkmadı şu anda çalışıyorbirkanguven93 demiş ki:Bsro oynuyorum bu craklı botu kullanıyodum ama şu an yeni versiyon filan diye yazıyo.Bu yeni versiyonumu indircez ?nasıl kurcaz bi bilgi verirmisiniz dosyanın içinemi atıcaz ?