Yok malesef Privatelerin alayı yalan olduholyrage demiş ki:Başka hiçbir şekilde çözümü yokmu bu işin
Nasıl 2den fazla hesap açıcaz peki eskisi gibi mi ? portlar çakışmasın ?Kemalist demiş ki:Bu mesaj alexak rumuzlu uyeden alinti yapildi
İkinci açtığın ağın dnsini değiştireceksin , senin ağının dnsini değiştirirsen gider haliyle.alexak demiş ki:kardeş dns değşince net gidiyo :S beceremedim
blackeye82 demiş ki:kablosuz ağdan komşudan bağlanıyorum gerekli dns ayarlarını yaptım socketspy de actım ama daha sonra ne yapıcaz mbotu nasıl calıstırcaz biraz daha derin açıklarmısınız
tamamdır oldu :)
xdcf demiş ki:Bu mesaj blackeye82 rumuzlu uyeden alinti yapildi
blackeye82 demiş ki:kablosuz ağdan komşudan bağlanıyorum gerekli dns ayarlarını yaptım socketspy de actım ama daha sonra ne yapıcaz mbotu nasıl calıstırcaz biraz daha derin açıklarmısınız
tamamdır oldu :)
Evet bende orada kaldım socketspy'a bağlandım ama halen bot çalışmıyor devamında ne yapacağız?
Rehberi bir daha inceleyin , kendi ağınıza yaparsanız bu işlemleri internetiniz gider , yeni açacağınız ağa yapmanız gerekiyor.calencaz demiş ki:selamun aleykum bütün herşeyi uyguladım fakat yaptıktan sonra internetim gidiyor eski ayara döndügümde geliyor bi çözüm pls
Kemalist demiş ki:Bu mesaj NewLegend rumuzlu uyeden alinti yapildi
Resmin ustunde ki yaziyi okuyabilirsinNewLegend demiş ki:Bende Microsoft KM-TEST diye bir şey yok nasıl olacak ?
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile