Arkadaşlar uzun zamandır mbot kullanıyorum ilk defa böle bişey yaşıyorum çarları oyuna sokuyorum şehirde botu başlat dediğimde buffları basıyor ama alışveriş bile yapmıyor sadece duruyor... iki kişi kullanıyoruz arkadaşımda böyle bir sorun yok neden olabilir bilgisi olan yardım lütfen...

Takımı
Besiktas
ecelinizemre demiş ki:
Arkadaşlar uzun zamandır mbot kullanıyorum ilk defa böle bişey yaşıyorum çarları oyuna sokuyorum şehirde botu başlat dediğimde buffları basıyor ama alışveriş bile yapmıyor sadece duruyor... iki kişi kullanıyoruz arkadaşımda böyle bir sorun yok neden olabilir bilgisi olan yardım lütfen...
Döngü kısmını ayarlamamış olsanız bile bütün npclere tek tek girmesi lazım bunun nedeni bilgisayarınızda yaşanan yazılımsal sorundan kaynaklı oluyor.
Mbotu tekrar indirin ve kurun oyundan görüntü ayarını düşürün tekrar deneyin.

Ps:Bu sorun isrodamı yoksa vsrodamı oluyor ?

script flan herşey normal ayarlı botta normal ayarlı tekrar indirdim ama yine aynı şekilde sorun var

Takımı
Besiktas
ecelinizemre demiş ki:
Araştırdım mbot'ta bu sorun sadece mbot hesabınızla ilgili bir sorun olduğu(Süre bitmesi,veya başka birşey) bunun dışında herhangi bir sorun bulunmamakta :think:

Takımı
Besiktas
ecelinizemre demiş ki:
süre bitmedi arkadaşım kullanıyo aynı botu aynı üyeliği
Bilgisayarınızda bulunan programları kontrol edin o zaman çakışan birşey olabilir veya virüs kaynaklı bir sorundur çözülmezse en temizi format :nod:

Takımı
Besiktas
Wax Whine demiş ki:
Mbot gianta dalmiyor neden acaba? Giant ve Pt giant secenkeri +1 -1 degil. Neyden kaynakli olabilir sorun?
gianta +1 ekle daldıktan sonra normal haline getirmeyi dene bir :think:

Takımı
Besiktas
Wax Whine demiş ki:
Pfff. Eski ayarlar kalmis. Ch nuke skilleri kalmis giant bolumunde o yuzden dalmiyormus hayda
bende araştırmaya başladım normalde böyle bi sorun yoktu :mrgreen:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Lure yaparken fence pain vs bastiramiyorum chara. Normalde lure yapmiyorken otomatik basiyor snsinde sorun yok onda ama lureyi baslattigim zaman pain bitmis umrunda olmuyor nasil duzeltebilirim bu durumu

Wax Whine demiş ki:
Lure yaparken fence pain vs bastiramiyorum chara. Normalde lure yapmiyorken otomatik basiyor snsinde sorun yok onda ama lureyi baslattigim zaman pain bitmis umrunda olmuyor nasil duzeltebilirim bu durumu
Düzeltemezsin lure scripti yüzünden ben de çok çektim onun yüzünden script bitmeden atmıyor scripti fazla uzun tutma en azından bekleme süresi azalır. Partydekileri koru seçeneği belki işe yarayabilir onu denememiştim hiç şimdi aklıma geldi.

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
O da etki etmedi. Lure script uzun 3 farkli bolgeye gidip mob cekiyor neyse 2. warrior versin pain ben fence atayim yarim saat rahat takilsin en azindan

Yukarı Alt