Sorunu tam olarak yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım.umut1981 demiş ki:yardım edecek birileri yok mu burdan inmiyor.
Bu senin antivirus ve kendi pc'nin güvenlik duvarının sorunu.Sbot yada mbotuda engellemiyormu sanki. Free download'a tıkla.Süresini bekle sonra indir arkana yaslan keyfine bak.bakeba demiş ki:abi bak, NinCasu abi
giriyorum siteye, indir diyorum.
windows güvenliğiniz için bu dosyanın indirilmesini engelledi diyor. dosyayı karşıdan yükle diyorum,
geri o premium account free account seçme yerine gönderiyor hadi beya düzgün bi siteden, hotfile rapidshare
bilgisayarım sorunlu diye intihar mı ediyim?NiNCaSu demiş ki:Bu senin antivirus ve kendi pc'nin güvenlik duvarının sorunu.Sbot yada mbotuda engellemiyormu sanki. Free download'a tıkla.Süresini bekle sonra indir arkana yaslan keyfine bak.bakeba demiş ki:abi bak, NinCasu abi
windows güvenliğiniz için bu dosyanın indirilmesini engelledi diyor. dosyayı karşıdan yükle diyorum,
geri o premium account free account seçme yerine gönderiyor hadi beya düzgün bi siteden, hotfile rapidshare
Tamam hacım kendi başınıza çözün.Karışmıyorum ben.bakeba demiş ki:bilgisayarım sorunlu diye intihar mı ediyim?NiNCaSu demiş ki:Bu senin antivirus ve kendi pc'nin güvenlik duvarının sorunu.Sbot yada mbotuda engellemiyormu sanki. Free download'a tıkla.Süresini bekle sonra indir arkana yaslan keyfine bak.bakeba demiş ki:abi bak, NinCasu abi
Başka siteden de yapsam birşey farketmeyecek ki!Bilgisayarın gene engelleyecek.bakeba demiş ki:abi lütfen sen mod sun. Bi indirebiliyorsan indirip başka bi siteden koysan olmaz mı?
@Kilit.umut1981 demiş ki:eger düzeltme yapılmayacaksa konuyu delete pls. neden anlamıyorsunuz ki inmiyor işte inse kımse yazı yzmaz bos yere.