Spare_

Bilgiliyim
''login'' tuşu aktif olmuyor. Yani bot şuanda herkezde çalışmıyor. Bir sorun var ama ne :?: yakında mf bot açıklama yapar, yeni linkleri verir. Ben Rumato ile çalıştırdım,botu yani oyuna girdim ''home'' tuşuna basınca botta açıldı fakat. ''Login'' Tuşu çalışmadığı için botu çalıştıramadım.

indirdim botu rardan çıkardım silkroadı gösterdim sonra üzüme taklıyorum normal silkroad açılıyo bot açılmıyo

kardes hani skil kutucukları boş olsun sonra botu acıyoruz ne demk ki? oyundan cıkıp bidaha mı grelm yani?

Spare_

Bilgiliyim
''BotSik.exe''ye tıklayıp silkroad online launcher'i işaretleyin, ardından start'a basın oyuna girin, oyuna girdiyseniz ''home''ye basın, botunuzu ayarlayın, skillerinizi seçin hangi slotlara basması gerektiğini, Login yazan yerden Login'e bastın testbot'u onaylayın, start'a basın. Botunuz kasmaya başlasın.

arkadaşlar ben kullanıyorum gzl atack yapıyor ama skilleri çok seyrek vuruyor skıll kutusuna tıkladıktan sonra orda zaman için yer yapılmış oraya skillin dolma süresini yazıyorum ama genede düzgün vurmuyor okcu oldugumdan r vurarak boşuna arow harcatıyor bi bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim

Spare_

Bilgiliyim
SHINIGAMI demiş ki:
arkadaşlar ben kullanıyorum gzl atack yapıyor ama skilleri çok seyrek vuruyor skıll kutusuna tıkladıktan sonra orda zaman için yer yapılmış oraya skillin dolma süresini yazıyorum ama genede düzgün vurmuyor okcu oldugumdan r vurarak boşuna arow harcatıyor bi bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim
Sen oraya dolma süresi yerine, 1 yaz daha seri vurur. :wink1:

Ya Bot Canavaara Tıklıyor Skill Basmıyor Bazen TeK SKiLL KullaNıyor NedeN??

Yukarı Alt