Arkadaslar pc tumune format attım ne varsa sılındı hepsı bastan sroyu ındırdım ama hata hala devam edıor bı yardım :think:

bak şimdi arkadaşım bu hatanın aynısı aynen senin anlatıığın gibi banada oluyordu. Ne yapsam yaranamadım . Ne yapsam olmuyordu. Öncelikle şunu bil bilgisayarında virüs var. Ekran kartını falan güncelle hepsi palavra. Çünkü sen bu oyunu daha önceden oynayabiliyordun anladığıma göre. Bu virüs exe uzantılı her dosyayı bozuyor.Çözümü ise Kaypersky veya NOD32 gibi güzel bir anti-vir programı ile PC ni güzel bir taratmak. Virüsleri silersin ve hatanı çözersin. Ama benim zamanım yok daha kısa bir yolu yokmu diyorsan merak etme Tabiki oda var..
Adım adım anlatıyorum.::
1)Öncelikle silkroad'ı sil ve yeniden kur.Burda zamanlama çok önemli.Silkroad klasörüne virüs henüz bulaşmadan hemen harekete geçmen gerek..
2)Silkroad klasörünün içine boş bir Winrar klasörü aç.Ve sro_client , sro launcher vb. tüm exe uzantılı dosyaları winrar klasörüne at.
3)Klasörlere dokunma.
4)Oyuna girerken yine Runtime c++ hatası verince winrar'a sağ tıkla ve ''Buraya Çıkart'' de..
5)Gelen kutucuğa ''Tümüne evet'' de..
6)Oyuna girebilirsin..
DİKKAT: Her oyun hata verdiğinde bu işlemi gerçekleştirmen gerek...

Yukarı Alt