Ne dersiniz ?

• Katılıyorum , biz aramızda moderatörler seçimi yapsak daha iyi olur.

Votes: 15 78,9%
  • Katılmıyorum , şu an ki durum bence iyi , böyle kalsın.

Votes: 4 21,1%

• Total voters
    19

pfffffff

Aileden
zaten modlar seciyor da bunu başlık açmadan yapmanın nasıl bir imkanı olacak orası tartısılır
modları adminler modlar seciyor su anda herkez fikrini belirtiyor basarılı kişileri yazıor ve mod yapıorlar

bence de arkadaşlar mod seçimi bizim gözlemlerimiz ile olsa daha iyi olur. benim bildiğim sitenin başlarında mod olmak isteyenler için konu açılır ve başvurular yapılıp mod.lar seçilir. ama site ilerledikçe üyeler hakkında kendi kafamızda birtakım şeyler oluşur. yani gelipte onların mod. başvurusunda bulunması yerine biz bir üst rütbemize o isimleri önerebiliriz diye düşünüyorum.

pfffffff

Aileden
chauncey doğru işte ama mod olmak isteyen ve istemeyen arkadaşlarda vardır xzibit gibi mesela
adam modlugumu alın demiş ama alınmayınca ortalık karıştı bittik..
her önümüze geleni mod yapamayız biraz ağır yapmalıyız anladınızmı :lolmuch: yani bekleyecegiz kendileri tenezzül edipte yazı yazacaklar
sanmayınki o konuya cevap yazan herkez mod oluyor,hayır asla böyle olamaz işin cıvıgını çıkaranlarda vardır ama herzaman o topic birilerini bekler yani keske su adam bi basvursa da mod yapsak dersin ama sen tutup mod olurmusun dedigin zaman bu bizim basitligimiz olur diye düşünüyorum ben.
herkeze modluk verilmez bu bir sorumluluktur ve sonucta burada milleti toplamışsınız ve birşeyler paylaşıyorsunuz bunun aynı şekilde xzibit olayına dönmesini istemezsiniz.
Aynı şekilde modları şu anda zaten adminler glob modlar modlar seciyor o konu altından lakin kendi arasında bi secime bırakırsan ortalık torpilli cocuklarla da kaynayabilir
bakınız kendilerine sorulmadan modluk verilen 3 kişi siteye aylardır yazı yazmamışlar Confused
neyse konu sapıtmasın suanda zaten en yetkili kişi ile mod secimi yapılıyor ve bu secimleride biz büyüklerimizle yapıyoruz onay alan kişi mod oluyor.

ZBIT e okan teklif etmişti mod olurmusun diye malum ZBIT kariyeri ortada adam da ok dedi oluruz site ilk açıldığı günlerde gördüm birde geçenki mevzuda hepsi bu

pfffffff

Aileden
Hernekadar dedigin gibide olsa sonucta bu xzibit acc u ile yapılan bi ihanettir
kişinin kendisinin yapıp yapmaması önemli deil herkez acc una sahiç cıkacak!
iyi gideyim internet cafeye girişi yapayım çıkışı yapmayayım o masaya oturan herkez mod olur.
ben asla ama asla bir internette veya siteye giriş yapmam icap ediyorsa ve yanımda birileri varsa 2. acc dan giriş yapar seyrederim ve önemli birşey varsa telefonla admine ulaşır veya msn den ulaşır durumu anlatır gerekeni yaptırırım

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Chauncey güzel bir öneri daha yaptı...Tüm mod arkadaşlar gözlemlerini yapsın...Moderatör, Global Moderatörler ve Adminlerincelesin üyeleri...Maviler uygun buldukları üyeleri,Yeşillere aktarsın...Yeşillerde kendi modluga uygun olarak düşündükleri üyeleri seçsinler ve Maviler'in önerileriyle hepsini incelesinler...En son ise tüm Yeşiller inceleme sonuçlarını ElazigLee ye versinler...En geniş incelemeyi o yapıyor çünkü...Oradan da ElazigLee ile Admin e iletilsin,Admin de kararını versin...Böylece çok kapsamlı ve şüphesiz,güvenilir bir seçim olur...Mod lar arasında da sürtüşme çıkmaz...Fikrim bu... Wink

pfffffff

Aileden
en iyi açıklama diyorum konuyu maksat silinen mesajlar yerine gelsin forum boş kalmasın diye actım ama işi de üstlendim zaten
ben varım :lol:

jesuswan demiş ki:
Chauncey güzel bir öneri daha yaptı...Tüm mod arkadaşlar gözlemlerini yapsın...Moderatör, Global Moderatörler ve Adminlerincelesin üyeleri...Maviler uygun buldukları üyeleri,Yeşillere aktarsın...Yeşillerde kendi modluga uygun olarak düşündükleri üyeleri seçsinler ve Maviler'in önerileriyle hepsini incelesinler...En son ise tüm Yeşiller inceleme sonuçlarını ElazigLee ye versinler...En geniş incelemeyi o yapıyor çünkü...Oradan da ElazigLee ile Admin e iletilsin,Admin de kararını versin...Böylece çok kapsamlı ve şüphesiz,güvenilir bir seçim olur...Mod lar arasında da sürtüşme çıkmaz...Fikrim bu... Wink
Milli İstihbarat Teşkilatı gibi oldu ha :mrgreen:
Böyle aramızda kovalent bağ mı yapıyoruz ordan oraya :mrgreen:
Arkadaşlar bence o kadar uzatmaya gerek yok , önerisi olanın konuya yazması kafidir bence.Kimsenin de bi üyeyi sırf tanıdıgı diye modluga önereceğini sanmıyorum , hem zaten önerse ne farkeder ki ? Her önerilen moderatör olmayacak nasıl olsa , birisi önerecek diğer arkadaşlar da önerilenkişiyi inceleyip olumlu ya da olumsuz bir yanıt verecek , bu kadar basit Cool Cool

pfffffff

Aileden
jesuswanda onun daha ince ayrıtılısını anlatmıs zaten ,
yazıyı oku bakalım bir farkı varmı seninkinden
sadece fontları var

ElazigLee demiş ki:
jesuswanda onun daha ince ayrıtılısını anlatmıs zaten ,
yazıyı oku bakalım bir farkı varmı seninkinden
sadece fontları var
Ee ben de zaten o kadar detaya gerek yok dedim Cool
Sadece konuya yazılması kafi , tek tek moddan globale , globalden admine aktarmaya gerek yok dedim Cool
Yazımı oku bakalım :mrgreen:

Arkadaşlar bence o kadar uzatmaya gerek yok , önerisi olanın konuya yazması kafidir bence.Kimsenin de bi üyeyi sırf tanıdıgı diye modluga önereceğini sanmıyorum , hem zaten önerse ne farkeder ki ? Her önerilen moderatör olmayacak nasıl olsa , birisi önerecek diğer arkadaşlar da önerilenkişiyi inceleyip olumlu ya da olumsuz bir yanıt verecek , bu kadar basit Cool Cool

pfffffff

Aileden
zuahhahha iyi kıvırıyorsun varya Cool
aldıgın alıntı ile ne alaka şimdi o yazı uahhah :lolmuch:

ElazigLee demiş ki:
Valla sana göre hep senin dediklerin doğru :mrgreen:
Bu konuda beyan ettiğim fikire de gereksiz dedin ama 10 kişi olumlu 2 kişi olumsuz diyor :mrgreen:

elaziglee hacım avatarın uçmuş galiba bi ara hatırlat da yenisini yapalım :mrgreen:

pfffffff

Aileden
Dark_Lord_ demiş ki:
ElazigLee demiş ki:
Valla sana göre hep senin dediklerin doğru :mrgreen:
Bu konuda beyan ettiğim fikire de gereksiz dedin ama 10 kişi olumlu 2 kişi olumsuz diyor :mrgreen:
ne demek hep dedigin doğru?
bak bakalım baştan aşşagı anlatmaya çalıştıgım olayı anlatıyorsun
onu anlatman zaten gereksiz modları globlar secer veya admin veya playboy yani modlar
farklı birşeymi yazmışım tabiki gereksiz bulurum buraya actıgın topic zaten uygulamada ne yazmamı bekliyorsunki o topici ben actım diye modları ben secicem anlamayın sadece ben fikir alırım ve mod olmak istiyen kişiyi takip ederim yazlarını okurum tek tek ve admine söylerim
gerekli bir yanı yok bana göre bu topicin

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Dark_Lord_ demiş ki:
jesuswan demiş ki:

Maalefes ki o kadar basit değil artık...Ne yazık ki son olayları gördük...Birisi geldi konuları uçurdu,birisi geldi modlugu alındı diye siteyi bıraktı...Bana kalıcı ve güvenli modlar lazım...Mod seçerken bu sefer güveni en ön plana koyup ince eliyip sık dokuyacağım...Bu nedenle bu uygulama ile herkesin önerisini almış olacağım...

Yukarı Alt