sen bizi beğenmiyormusunDark_Lord_ demiş ki:Toplam 10 tane oy kullanılmış , oy kullananlardan da bir kısmı VIP , kaç tane moderatör bakıyor yaw Razz
bence de ..Ronin demiş ki:Bence mantıklı +1
Milli İstihbarat Teşkilatı gibi oldu hajesuswan demiş ki:Chauncey güzel bir öneri daha yaptı...Tüm mod arkadaşlar gözlemlerini yapsın...Moderatör, Global Moderatörler ve Adminlerincelesin üyeleri...Maviler uygun buldukları üyeleri,Yeşillere aktarsın...Yeşillerde kendi modluga uygun olarak düşündükleri üyeleri seçsinler ve Maviler'in önerileriyle hepsini incelesinler...En son ise tüm Yeşiller inceleme sonuçlarını ElazigLee ye versinler...En geniş incelemeyi o yapıyor çünkü...Oradan da ElazigLee ile Admin e iletilsin,Admin de kararını versin...Böylece çok kapsamlı ve şüphesiz,güvenilir bir seçim olur...Mod lar arasında da sürtüşme çıkmaz...Fikrim bu... Wink
Ee ben de zaten o kadar detaya gerek yok dedim CoolElazigLee demiş ki:jesuswanda onun daha ince ayrıtılısını anlatmıs zaten ,
yazıyı oku bakalım bir farkı varmı seninkinden
sadece fontları var
Milli İstihbarat Teşkilatı gibi oldu ha
Böyle aramızda kovalent bağ mı yapıyoruz ordan oraya
Arkadaşlar bence o kadar uzatmaya gerek yok , önerisi olanın konuya yazması kafidir bence.Kimsenin de bi üyeyi sırf tanıdıgı diye modluga önereceğini sanmıyorum , hem zaten önerse ne farkeder ki ? Her önerilen moderatör olmayacak nasıl olsa , birisi önerecek diğer arkadaşlar da önerilenkişiyi inceleyip olumlu ya da olumsuz bir yanıt verecek , bu kadar basit Cool Cool
Valla sana göre hep senin dediklerin doğruElazigLee demiş ki:zuahhahha iyi kıvırıyorsun varya Cool
aldıgın alıntı ile ne alaka şimdi o yazı uahhah
ne demek hep dedigin doğru?Dark_Lord_ demiş ki:Valla sana göre hep senin dediklerin doğruElazigLee demiş ki:zuahhahha iyi kıvırıyorsun varya Cool
aldıgın alıntı ile ne alaka şimdi o yazı uahhah
Bu konuda beyan ettiğim fikire de gereksiz dedin ama 10 kişi olumlu 2 kişi olumsuz diyor
Dark_Lord_ demiş ki:Milli İstihbarat Teşkilatı gibi oldu hajesuswan demiş ki:Chauncey güzel bir öneri daha yaptı...Tüm mod arkadaşlar gözlemlerini yapsın...Moderatör, Global Moderatörler ve Adminlerincelesin üyeleri...Maviler uygun buldukları üyeleri,Yeşillere aktarsın...Yeşillerde kendi modluga uygun olarak düşündükleri üyeleri seçsinler ve Maviler'in önerileriyle hepsini incelesinler...En son ise tüm Yeşiller inceleme sonuçlarını ElazigLee ye versinler...En geniş incelemeyi o yapıyor çünkü...Oradan da ElazigLee ile Admin e iletilsin,Admin de kararını versin...Böylece çok kapsamlı ve şüphesiz,güvenilir bir seçim olur...Mod lar arasında da sürtüşme çıkmaz...Fikrim bu... Wink
Böyle aramızda kovalent bağ mı yapıyoruz ordan oraya
Arkadaşlar bence o kadar uzatmaya gerek yok , önerisi olanın konuya yazması kafidir bence.Kimsenin de bi üyeyi sırf tanıdıgı diye modluga önereceğini sanmıyorum , hem zaten önerse ne farkeder ki ? Her önerilen moderatör olmayacak nasıl olsa , birisi önerecek diğer arkadaşlar da önerilenkişiyi inceleyip olumlu ya da olumsuz bir yanıt verecek , bu kadar basit Cool Cool