GreenPearL
Bilgiliyim
Valla hiç foruma girdiğin yok neden katıldın o zaman yarışmaya??Kriptex demiş ki:1. Kriptex
Valla hiç foruma girdiğin yok neden katıldın o zaman yarışmaya??Kriptex demiş ki:1. Kriptex
BestGirlEver demiş ki:böyle susarak nereye kadar sürer bilmem ama şayet sürekli olursa yazık derimKriptex demiş ki:1. Kriptex
GreenPearL demiş ki:Valla hiç foruma girdiğin yok neden katıldın o zaman yarışmaya??Kriptex demiş ki:1. Kriptex
madem işin vardı ne diye onca katılmcı varken girdin yarışmaya canKriptex demiş ki:Benim burda rol kestiğimi mi zannediyorsun ; keyfimden girmiyorum heralde foruma
Yani o kadar katılacak hevesli kişi varken senin giremediğini bildiğin halde girdin yarışmaya ilginçBestGirlEver demiş ki:madem işin vardı ne diye onca katılmcı varken girdin yarışmaya canKriptex demiş ki:Benim burda rol kestiğimi mi zannediyorsun ; keyfimden girmiyorum heralde foruma
qweqwe ben senin gibi bunu yapacak kadar kişiliksiz değilim.Seni kıskancağıma gider fatih ürek'i kıskanırım daha iyiKriptex demiş ki:Tartışma çıkarıp foruma beni ters tanıtıp beni elendirmek istiyorsunuz galiba ; kıskanç şeyler .
yok artık onur tamam rekabet ortamının yarattığı bi ÇEKEMEMEZLİK :p oluşmuş olabilir ortada ama çirkinleşmemiz hiç de yakışık almayan bi davranış;lütfenGreenPearL demiş ki:qweqwe ben senin gibi bunu yapacak kadar kişiliksiz değilim.Seni kıskancağıma gider fatih ürek'i kıskanırım daha iyiKriptex demiş ki:Tartışma çıkarıp foruma beni ters tanıtıp beni elendirmek istiyorsunuz galiba ; kıskanç şeyler .
ben mi online olmuyorum ya allah aşkına işine gitKriptex demiş ki:Bide bana diyorsunuz online olmuyorsun diye lol
Sen bize " Şeyler Olarak hitap ediyosan zoruna gitmicekKriptex demiş ki:O kişi olduk şimdi
Aynen katılıyorum hamsterhamster544 demiş ki:İlk günkü kadar kimse yok ama böyle birbirinizi suçlayarak olmaz. Ne kadar seviye yükselerise bence yeniden istek gelir.
Başkalarını sadece oy toplamak için suçlamayın.
Gururlandım :)GreenPearL demiş ki:Aynen katılıyorum hamsterhamster544 demiş ki:İlk günkü kadar kimse yok ama böyle birbirinizi suçlayarak olmaz. Ne kadar seviye yükselerise bence yeniden istek gelir.
Ps: Son Günlerde Gözüme girdin afferim
çok doğru ayrıca yarışmanın popülar olmaması(şimdilik) baazı komplikasyonlar yüzünden oluyo daha yeni başladı ve forumda görülebilir bi yerde değilhamster544 demiş ki:İlk günkü kadar kimse yok ama böyle birbirinizi suçlayarak olmaz. Ne kadar seviye yükselerise bence yeniden istek gelir.
Karmaşık ve olumsuz bir durumhamster544 demiş ki:Komplikasyon