BestGirlEver demiş ki:
Kriptex demiş ki:
böyle susarak nereye kadar sürer bilmem ama şayet sürekli olursa yazık derim :nod: :roll: :mrgreen: :rolleyes1: :confused1:
GreenPearL demiş ki:
Kriptex demiş ki:
Valla hiç foruma girdiğin yok neden katıldın o zaman yarışmaya??
:thumbsup:
yani yenilgiyi kabullenmiş gibi görünmek istemem ama yenilirsem tiyatroculuk kazanır bilgi yarışmasında 1.oldum ya yeter bana yine yapın yine herkesi ezer geçerim :nod: ama naparsınız bazı insanların oyunculuğu gelişmiş oluyo normal karşılamak lazım belki de

Benim burda rol kestiğimi mi zannediyorsun ; keyfimden girmiyorum heralde foruma

GreenPearL

Bilgiliyim
BestGirlEver demiş ki:
Kriptex demiş ki:
Benim burda rol kestiğimi mi zannediyorsun ; keyfimden girmiyorum heralde foruma
madem işin vardı ne diye onca katılmcı varken girdin yarışmaya can :confused1:
Yani :thumbsup: o kadar katılacak hevesli kişi varken senin giremediğini bildiğin halde girdin yarışmaya ilginç :think:

Tartışma çıkarıp foruma beni ters tanıtıp beni elendirmek istiyorsunuz galiba ; kıskanç şeyler .

:D Bence senin üstüne gelmelerine gerek yok. Zaten yarışmaya rehabet ne kadar azaldı herkes görüyor... Bunun suçlusuda sen değilsin. Bende yazmıyorum ama en az yazan arkadaşlar kadar forumda online olup yazılanları okuyorum. Yazmama nedenim burda olmadığım değil, kaydedeğer bir konuşma göremediğim içindir. Ayrıca bunun için eleneceksem elenmeyede razıyım.

GreenPearL

Bilgiliyim
Kriptex demiş ki:
Tartışma çıkarıp foruma beni ters tanıtıp beni elendirmek istiyorsunuz galiba ; kıskanç şeyler .
qweqwe ben senin gibi bunu yapacak kadar kişiliksiz değilim.Seni kıskancağıma gider fatih ürek'i kıskanırım daha iyi :thumbsup:

GreenPearL demiş ki:
Kriptex demiş ki:
qweqwe ben senin gibi bunu yapacak kadar kişiliksiz değilim.Seni kıskancağıma gider fatih ürek'i kıskanırım daha iyi :thumbsup:
yok artık onur tamam rekabet ortamının yarattığı bi ÇEKEMEMEZLİK :p oluşmuş olabilir ortada ama çirkinleşmemiz hiç de yakışık almayan bi davranış;lütfen 8O :confused1: :wink1:
EDIT:Nasıl Can'ın bize "şey"ler olarak hitap etmesi gibi...

GreenPearL

Bilgiliyim
Kriptex demiş ki:
Bide bana diyorsunuz online olmuyorsun diye lol
:lol: ben mi online olmuyorum ya allah aşkına işine git
Ps:Funda bundan sonra böyle işinize gelirse O kişi kendini bişey sandığı sürece böyle :thumbsup:

İlk günkü kadar kimse yok ama böyle birbirinizi suçlayarak olmaz. Ne kadar seviye yükselerise bence yeniden istek gelir.

Başkalarını sadece oy toplamak için suçlamayın.

GreenPearL

Bilgiliyim
hamster544 demiş ki:
İlk günkü kadar kimse yok ama böyle birbirinizi suçlayarak olmaz. Ne kadar seviye yükselerise bence yeniden istek gelir.

:muck: Aynen katılıyorum hamster
Ps: Son Günlerde Gözüme girdin afferim :mrgreen: :lol:

GreenPearL demiş ki:
hamster544 demiş ki:

:muck: Aynen katılıyorum hamster
Ps: Son Günlerde Gözüme girdin afferim :mrgreen: :lol:
Gururlandım :)

hamster544 demiş ki:

çok doğru :nod: ayrıca yarışmanın popülar olmaması(şimdilik) baazı komplikasyonlar yüzünden oluyo daha yeni başladı ve forumda görülebilir bi yerde değil :mrgreen:

Yukarı Alt