pfffffff

Aileden
hacım koydurtma şimdi benim charın resimlerini yani gözünüz mözünüz kalıck sizlemi uğraşıcaz böle yaw Cool

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
64+7 daha ne olsun o dönem 200-250m den satılıyordu 64+5 2k vuruyorsa bu 4k vuruyordu Wink

ElazigLee demiş ki:
ben bi el atayım bence^^
str int kavramları vardır str cilerin canları fazla olur intcilerin de manaları ama intiler çok damage vurur ve kolay kasar str cilerde az damage vurur ve doğal olarak zor kasarlar
şimdi:
Bladeciyi örnek verirsek,
bir bladecinin defansı çok iyidir bide canı vardır ama bladeci küçük küçük kestiği için iyi silahlara ve iyi bir forceye sahip olası gerekir en iyi can yakan force el yakması da fire bladeciye fire tavsiyem

glaviecilerin ise hiçbir koruması yoktur kendisini savunacak block koyacak herhangi bir kalkanı vs. olmadığı için ve glavienin phy sinin blladeninkinden fazla olduğu için glaviecinin de karşısındaki rakibini (MvP,PvP) dondurması stun koyması felan gerekli o yüzden de glavieci de cold kullanmalı ben fire kullanıyorum o ayrı^^

Bowcular ve intciler için bi yorumum yok.

bide intciler için yorum yapsan :lolmuch:

aga ben biraz baktım ama 151 sayfa var bak bak bitmez bende şöle bir sorun çıkıyo yardımcı olurmusunuz?
-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
extraloob demiş ki:
cLeF demiş ki:
Hosbulduk Öncelikle.

Cold mantikli ama Fire daha Fazla Dmg Vurmasiyla Cok hoşuma gidio..Bide 80 sınırı Falan cıktı .Kimse Cold dan Etkilenmi .LVL 80 Cold Blade arkadaşim Sırf bu nedenle Fire a döndün ama Gerçekten Tarz meselesi..
koca oasis de 1 yıl oynadım karşıma biri de dikilmedi full reduce yapan Wink
huehue itemleri satmasaydım %100 immunityleri gösterirdim Razz son set gelince sattım hepsini şuyandada donmuyorum ama %100 değil hepsi Smile bence glavie cold sağlıklı depil tabi zevk meseleside var Smile

HypeR demiş ki:
extraloob demiş ki:
cLeF demiş ki:
Hosbulduk Öncelikle.

Cold mantikli ama Fire daha Fazla Dmg Vurmasiyla Cok hoşuma gidio..Bide 80 sınırı Falan cıktı .Kimse Cold dan Etkilenmi .LVL 80 Cold Blade arkadaşim Sırf bu nedenle Fire a döndün ama Gerçekten Tarz meselesi..
koca oasis de 1 yıl oynadım karşıma biri de dikilmedi full reduce yapan Wink
huehue itemleri satmasaydım %100 immunityleri gösterirdim Razz son set gelince sattım hepsini şuyandada donmuyorum ama %100 değil hepsi Smile bence glavie cold sağlıklı depil tabi zevk meseleside var Smile
Evet bence de %100 zevk meselesi... Oyunu nasıl oynadığın değil, zevk alarak oynaman önemli. Smile

treyracere borcun vardı o glaive alırken almıştın :lol:
ama yeni sahibi vermedi para
Bizim emrah baya kızmıştı ona

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
trey den 40m aldım charı acil satında para da üzerimde gitti yoksa öderdim hoş onunda hakkını helal ettiğini varsaydım paraya ihtiyacı yoktu cashi bende duruyordu Razz

emraha selam söyleyin öpüyorum onu gözlerinden Wink

extraloob demiş ki:
My Old Char / Legendary is Extra 64+7

bu oyunu büyük oynarım her action ı da yaşar hissederim
üzerime adam varsa çıksın göreyim ihihihiii sırada 64+9 veya 64 sos kaldı Cool

-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
tek bişey var oda süper

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
aha konu hortladı, bu topıc bizim klasiklerimizdendir arşive kaldırmıştık nerden tutup çıkarttın be :lol:

Yukarı Alt