ElazigLee demiş ki:ben bi el atayım bence^^
str int kavramları vardır str cilerin canları fazla olur intcilerin de manaları ama intiler çok damage vurur ve kolay kasar str cilerde az damage vurur ve doğal olarak zor kasarlar
şimdi:
Bladeciyi örnek verirsek,
bir bladecinin defansı çok iyidir bide canı vardır ama bladeci küçük küçük kestiği için iyi silahlara ve iyi bir forceye sahip olası gerekir en iyi can yakan force el yakması da fire bladeciye fire tavsiyem
glaviecilerin ise hiçbir koruması yoktur kendisini savunacak block koyacak herhangi bir kalkanı vs. olmadığı için ve glavienin phy sinin blladeninkinden fazla olduğu için glaviecinin de karşısındaki rakibini (MvP,PvP) dondurması stun koyması felan gerekli o yüzden de glavieci de cold kullanmalı ben fire kullanıyorum o ayrı^^
Bowcular ve intciler için bi yorumum yok.
senin anlaman zor boşver he de geç WinkChauncey demiş ki:FcukTheGod bu nasıl yazıyorsun sen yahu Exclamation Question
huehue itemleri satmasaydım %100 immunityleri gösterirdim Razz son set gelince sattım hepsini şuyandada donmuyorum ama %100 değil hepsi Smile bence glavie cold sağlıklı depil tabi zevk meseleside var Smileextraloob demiş ki:koca oasis de 1 yıl oynadım karşıma biri de dikilmedi full reduce yapan WinkcLeF demiş ki:Hosbulduk Öncelikle.
Cold mantikli ama Fire daha Fazla Dmg Vurmasiyla Cok hoşuma gidio..Bide 80 sınırı Falan cıktı .Kimse Cold dan Etkilenmi .LVL 80 Cold Blade arkadaşim Sırf bu nedenle Fire a döndün ama Gerçekten Tarz meselesi..
Evet bence de %100 zevk meselesi... Oyunu nasıl oynadığın değil, zevk alarak oynaman önemli. SmileHypeR demiş ki:huehue itemleri satmasaydım %100 immunityleri gösterirdim Razz son set gelince sattım hepsini şuyandada donmuyorum ama %100 değil hepsi Smile bence glavie cold sağlıklı depil tabi zevk meseleside var Smileextraloob demiş ki:koca oasis de 1 yıl oynadım karşıma biri de dikilmedi full reduce yapan WinkcLeF demiş ki:Hosbulduk Öncelikle.
Cold mantikli ama Fire daha Fazla Dmg Vurmasiyla Cok hoşuma gidio..Bide 80 sınırı Falan cıktı .Kimse Cold dan Etkilenmi .LVL 80 Cold Blade arkadaşim Sırf bu nedenle Fire a döndün ama Gerçekten Tarz meselesi..
tek bişey var oda süperextraloob demiş ki:My Old Char / Legendary is Extra 64+7
bu oyunu büyük oynarım her action ı da yaşar hissederim
üzerime adam varsa çıksın göreyim ihihihiii sırada 64+9 veya 64 sos kaldı Cool
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
And he was kingFrayzer demiş ki:hehe lvl 70 Wink
long time ago that lv 70 was max^^