Ne yazıkki hala bekle bekle nereye kadar Normal sroya çarıma dewam edem bare Başka çare yok
Gelmicek mysroda sjsroda öyle :(

Bu server acılırmı ki ben ilk defa kapandıgını gordum.Daha yenı oynuyordum.Once den gormu arkadaslar sole sın kac hafta suruyo ?

Ben Yabanacı Bir Ark'a Sormuştum Son Durum Ne Diye,19 Mart'ta Yeni Client'la BirLikte GeLicekmiş Eu Yok, Sadece Çin Karakter'ler Yeni Skiller,Yeni Kıyafet'ler Ve Önce'den Açmış oLduğumuz Char SiLinmiyicekmiş. Sadece Duyduğumu SöyLüyorum Sonra AçıLmassa Bana Bişey SöyLemeyin :coffee:

emreeker demiş ki:
Ben Yabanacı Bir Ark'a Sormuştum Son Durum Ne Diye,19 Mart'ta Yeni Client'la BirLikte GeLicekmiş Eu Yok, Sadece Çin Karakter'ler Yeni Skiller,Yeni Kıyafet'ler Ve Önce'den Açmış oLduğumuz Char SiLinmiyicekmiş. Sadece Duyduğumu SöyLüyorum Sonra AçıLmassa Bana Bişey SöyLemeyin :coffee:
Yani 2 gün sonra açılıyo :D Bgun (17.03.2009)
Ama nednese geçen haftada SjSro açıldı.Bunlada bir bağ falan mı var?

baslıkta acıldı demiş ama bunu eski pk2 ile oynayabiliozmu yoksa yenimi çıktı gene bnde kapalı gosterio cunku oyunu

bakın arrkadaşlarr çoğu kişi yapamaış bn yaptığım yolu söliyim orjinal mysro media pk2 yi indirin ondan sonra medapatcherla patchleyin oyun çalışır
oyun şuanda topictede olduğu gibi açıktır

Yukarı Alt