Prisoners demiş ki:İlgilenmiyorum değil gece açılıyor. Sabaha herkese alınmış olunuyor._AnTiPaTicK_ demiş ki:üyelik sitesi açıkk ki tabi ilgilenmıyorsun
sabaha herkese alınmış oluyor bizimkiler nerde :)
Prisoners demiş ki:İlgilenmiyorum değil gece açılıyor. Sabaha herkese alınmış olunuyor._AnTiPaTicK_ demiş ki:üyelik sitesi açıkk ki tabi ilgilenmıyorsun
20 Post sınırımız vardı. Seninde sabah 19 postun vardı ve site kapandı .ESHQIYA demiş ki:Prisoners demiş ki:İlgilenmiyorum değil gece açılıyor. Sabaha herkese alınmış olunuyor._AnTiPaTicK_ demiş ki:üyelik sitesi açıkk ki tabi ilgilenmıyorsun
sabaha herkese alınmış oluyor bizimkiler nerde :)
ESHQIYA demiş ki:sabaha herkese alınmış oluyor bizimkiler nerde :)
20 Post sınırımız vardı. Seninde sabah 19 postun vardı ve site kapandı . o zaman en geç yarın elimde olur :) dimi
Prisoners demiş ki:ESHQIYA demiş ki:sabaha herkese alınmış oluyor bizimkiler nerde :)
20 Post sınırımız vardı. Seninde sabah 19 postun vardı ve site kapandı . o zaman en geç yarın elimde olur :) dimi
Olur hacım site açılırsa olur.Şuanda sana üyelik arıyorum bulduğum gibi pm kutuna atıcam.
İyi günler.
Pm kutuna bakmayı deneESHQIYA demiş ki:Prisoners demiş ki:ESHQIYA demiş ki:sabaha herkese alınmış oluyor bizimkiler nerde :)
Olur hacım site açılırsa olur.Şuanda sana üyelik arıyorum bulduğum gibi pm kutuna atıcam.
İyi günler.
eyv. hacım çok iyili etmiş olursun herşeyim hazır oyuna gircem hesap yok :) giremiom beklliorum şimdiden saol
*Üyelik dağıtımımızda 20 post sınırımız vardır.hasancancan demiş ki:sa açlınca bnde alar bilirim arkadaslar almasını biliyom isterseniz alırım özel msj atın msninizi alırım sizede he buarada mysroda 62 lwım extraloob sitesindeki üyelere yarım ederim
Konu açmanı değil güzelim topic altına bir pm atsan yeter demiştimKuruman demiş ki:Bndada Pm ile Buraya Konu Açmamı Söylemştn Üyelk İçn hala geçerlimidir?
Üyelik sitesi kapalı,açıldığında biz sizlere yollıyacağız.crazy123 demiş ki:aga üyelik verirmisin lzm da
*Üyelik dağıtımımızda 20 post sınırımız vardır.relantles41 demiş ki:ßanada alırmısın kardes !!
Alırız canımmert5100 demiş ki:Ah bir kişide bana alsa ^^ nekadar mutlu olurum (:
Mysroda şifre değiştirme bulunmamaktadır.kalkan272 demiş ki:ahy ** bi şifre değiştiremedim yha anlatın şunu çocuklar şifreyi biliyorlar çabuk söleyin çhar elden gitcek yahu :? :? :?