Ben de yeni başladım diyebilirim. Bölüm olarak 120lerdeyim. Uchia Madara efsanesini ister istemez duydum herkesin dilinde mübarek. Çok merak ediyorum o yüzden sürekli izlemekteyim. Şuan Sasuke'yi kurtarmaya çalışıyorlar güç için Orochimaru'nun yanına gidiyordu. Galiba daha çok yolum var. eekd1

Bu mesaj The Prestige rumuzlu uyeden alinti yapildi
The Prestige demiş ki:
Ben de yeni başladım diyebilirim. Bölüm olarak 120lerdeyim. Uchia Madara efsanesini ister istemez duydum herkesin dilinde mübarek. Çok merak ediyorum o yüzden sürekli izlemekteyim. Şuan Sasuke'yi kurtarmaya çalışıyorlar güç için Orochimaru'nun yanına gidiyordu. Galiba daha çok yolum var. eekd1
aynen hacım daha narutonun küçüklüğündesin ondan sonra Naruto Shippuuden var onda da bi 300 bölüm var ama filler izleme googledan aratırsan hangi bölümler filler bulabilirsin

tabi mangayı takip edebilirsin orda filler derdi yok ^^

The Prestige demiş ki:
Sen daha başlardasın, daha çok heyecanlı bölümler izleyeceksin. O yüzden spoiler içeren konularda fazla gezme heyecanın kaçmasın :D

Bu mesaj murathep rumuzlu uyeden alinti yapildi
murathep demiş ki:
Bu mesaj The Prestige rumuzlu uyeden alinti yapildi
aynen hacım daha narutonun küçüklüğündesin ondan sonra Naruto Shippuuden var onda da bi 300 bölüm var ama filler izleme googledan aratırsan hangi bölümler filler bulabilirsin

tabi mangayı takip edebilirsin orda filler derdi yok ^^
Filler list'e baktım googledan oraları atladım ama Kakashi'nin suratını görmeye çalıştıkları fillerde olsa güzeldi. ^^

Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Collapse demiş ki:
Sen daha başlardasın, daha çok heyecanlı bölümler izleyeceksin. O yüzden spoiler içeren konularda fazla gezme heyecanın kaçmasın :D
Bu konuyada gözümü kısarak girmiştim :D Naruto dedikleri kadar varmış çok hoşuma gitti. Şuana kadar izlediklerim kadarıyla favorim Ero sennin :D

Ah jiraiya ah neyse yazmayayim sen izle ve gor. Bence naruto kız erkek herkesin mutlaka izlemesi gereken bir aime birde death note var tabi. Biz ailecek narutocuyuzdur. Kız kardeşim bile hasta derecede bağımlısı oldu :D

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Son bölümün başında çalan şarkı biju ve jinçurikilerle olan (artık ismi herneyse :D) çok hoşuma gitti :D

330 bolum kadar sacma bir bolum daha yoktu daha ne koaycaklarini bilememisler zaten 10 dakasi sacma sarki ve klip goruntusu kaldi 10 dk geriye oda sacma sapan konusmalarla geciyor 1 dk eyer aksiyon oldu oldu yoksa bos

Doğru söylüyosun bölümler ddoldurmaca geçiyor fakat serinin sonu yaklaştı ve önümüzdeki bölümler çok aksiyon dolu olacak. Bu yüzden uzatıyorlar yoksa savaşlı bölümler kalitesiz ve bug dolu oluyor. pain ve kyuubi savaşındaki gibi saçma sapan animasyonlar olmasın da beklemeye razıyız :D

Ps: "eyer" değil "eğer"

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

Collapse demiş ki:
Ah jiraiya ah neyse yazmayayim sen izle ve gor. Bence naruto kız erkek herkesin mutlaka izlemesi gereken bir aime birde death note var tabi. Biz ailecek narutocuyuzdur. Kız kardeşim bile hasta derecede bağımlısı oldu :D

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Death Note'da harikaydı. En çok L.'in ölümüne üzülmüştüm. Şu sıralar Fairy Tail'e başladım 3.deyim :D Bu arada bana bi iletişim adresi bırakırsan sevinirim Skype gibi :beer:

Takımı
Besiktas
Sizden bana güzel bir sasuke savaşı videosu istiyorum beyler son bölümlerden

Sasuke vs Hachibi de güzel savaştı. Sasuke vs 5kage de güzel :)

Abi şu seriye(ki bence fazla uzamaz şimdiden sonra) Konaha'dan olmayan çok güçlü bi insan lazım.Abi konoha haricinde güçlü adam yok gibi la.En güçlü shinobilerin hepsi konoha'da her nesilde ezici güçlü adamlar :D

Fairy tail için şunu diyim ilk arclar sıkıcı olabilir ama Edolas arcında sonra çok iyi ilerledi.Animesi ile mangası arasında ton farkı var .Manga biraz ecchi havasında animede son arclar ile bayağı yaklaştı zaten mangaya :D

En güçlüler elbette konohadan çıkacak çünkü en güçlü iki klanin yani uchiha ile senjuu klaninin uzun yıllar süren savaşının barış yapılması ile kurulmuş bir köy. Diğer koyler örnek alarak kurulmuş. Senjuu ve uchiha klani iki safkan ırk ridoku sennin göz jutsularini uchihaya bedensel jutsularini senjuu klaninina miras birakmis.

Savaşın son donemlerinde Madara ve senjuu hashimara zorlu savaslar yüzünden tarihin en güçlü ninjalari haline gelmisler. Özellikle uchiha klani nefretle güçlenen bir ozellige sahip o yüzden Madara kardesininde ölümüyle ems sharingani açmış. Ama o güce rağmen hashimaranin sage moduna karşı kyuubinin yardımıyla bile baş edemiyor. Hashimara çok aşmış bir ninja olarak çizilmiş. Açıkça senjuu klani en güçlü klan. o yüzden diğer köylerden güçlü ninja çıkmaz :D

aslında diğer köy demek saçma diğer klan demek lazım, sıralarsak senjuu klani 1, uchiha 2, uzumaki 3, hyuga 4 diye gider. Uzumaki senjuunun alt klani, hyuga da uchihanin alt klani diye biliyorum :)

Collapse demiş ki:
Sasuke vs Hachibi de güzel savaştı. Sasuke vs 5kage de güzel :)
aynen sasuke orochimaruyu öldürdükten sonra çok sayıda savaşa girdi.bence en iyileri 5kageyle yapılan savaşla danzoyla yaptığı savaştı.

Killer bee ile yaptığı savaş fiyaskoydu çünkü, bee bi güzel patakladi sasukeyi :D

Takımı
Besiktas
Beyler sizin kadar izlemedim tabiki ama madara öyle bir yapılmışki ilk baştaki yenilgisi bile bilerek olma ihtimali var :D

frityus demiş ki:
Beyler sizin kadar izlemedim tabiki ama madara öyle bir yapılmışki ilk baştaki yenilgisi bile bilerek olma ihtimali var :D
İlk yenilgisi bilerek ama istese de yenemezdi. Savaşı kaybetti fakat hashimaranin jutsularini kopyaladı, hedefi rinnengan uyandırıp mukton kullanmaktı. Zaten zamanında hashimarayı yenebilme imkanı olsaydı tsukyo me planını o zaman gerçekleştirirdi :)

Takımı
Besiktas
Collapse demiş ki:
frityus demiş ki:
İlk yenilgisi bilerek ama istese de yenemezdi. Savaşı kaybetti fakat hashimaranin jutsularini kopyaladı, hedefi rinnengan uyandırıp mukton kullanmaktı. Zaten zamanında hashimarayı yenebilme imkanı olsaydı tsukyo me planını o zaman gerçekleştirirdi :)
Gereğinden fazla iyi adam...

Yukarı Alt