ilk önce büyük bi tepsi gibi ibşi bulur iice tepsiyi ısıtırım sonra adamın kafasını gövdeden ayırıp kafayı tepsiye atarım ve kesilen kişi azda olsa kafasız vücüdunu gösteririm:D

Böle bişiler vardı xD

XianHun demiş ki:
RollsRoyce demiş ki:
ilk önce soyardım cıplak atardım buzhaneye belli aralıklarla sıcak su dökerdim ondan sonra 5 tane fareyı ustunde tencereyle kapatır üstten sıcaklık verirdim fareler kemirirken kaldırırdım tencereyi kıyma makinesine ayak ve ellerini kıyma yapar jiletle suratına faça atar pombalıyla kafaya ölmeden bir el sıkar param parca olurdu 8)

bunu toplum içine cıkarmayın :mrgreen: :mrgreen:
+1453 :D ama süper taktik...

bi sandalyeye atutturup adamı güzelcene bağlardım ama fazla baglayıp kankıren fılan yapıp oldurmeden :twisted:
daha sonra damla damla akan bir su akıtan yer bulur ( ama bu yerden baya yuksek olacak kısının sandalyedekı boyuna gore)
daha sonra bagladıgımız adamı tam kafasının ortasına damlalar gelecek sekılde bırakırız..
bu işlemden sonra damlalar adamın kafasına duser..
siz bu ne diyeceksınız . bu ne yapar ki adama ...
damlalar ilk damladıklarında fazla acı vermez ama 1-2 saat sonra dauyanılmaz bi r acı vermeye başlar ..
aradan 7-8 saat gecınce adamın kafası delinmeye başlar :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ben çakmakla derisini yakardım baya derisi yandıktan hassaslaştıktan sonra üzerinde aşırı derecede ışık tutardım aşırı acı çekerdi sonra üzerinde kolonya dökerdim sonra demiri ısıtıp baya vücudunda delikler açardım en son ölene kadar makasla meme uçlaından ve diz kapaklarından saatte bir küçük küçük etler keserdim

Jigsaw

Aileden
Sodyum pentotal, pankuronyum bromid ve potasysum klorid içeren (iğnenin ucundan zehir kana karıştığı milisaniye doğrudan beyine etki eden bir zehirdir) zehirli şırıngayı boynuna saplar saniyede tüm zehri boşaltırım. O kadar hızlı etki eder ki, iğnenin batma acısını hissedemez bağırmak bir yana...

Jigsaw

Aileden
batuknight demiş ki:
çok kötü veçok gereksiz bi topic.
Ayrıca aklımıza pisikopatlık sokmaya yarıyor bu topic.
ben öldürmezdim öyle bi durumada düşmem hadi düştüm diyelim
sık kafasına tek mermi.Yeterli...
Öyle deme, orjinal fikirler taktikler çıkıyor.

Mesela Yakuza mafyası kendilerine ihanet ettiğinden şüphelenen önemli kişileri direk suçlayıp ellerine boş bir silah verip kendilerini onurlu bi şekilde öldürmesini istermiş eskiden, eğer adam silahla ateş açmaya kalkıp kaçmaya çalışırsa silah boş olduğu için afallarmış ve öldürülürmüş, eğer kendine bilmeden sıkarsa ölmez ve şüpheler ortadan kalkarmış. :)

adamı çıplak bi şekilde sandalyeye oturturdum elleri bağlı tabi sonra adamın şeyine bir ip bağlardım ipin diğer ucunu adamın boynuna tuttuğum pompalı tüfeğin tetiğine bağlardım sonra adamın karşısına çıplak bi kadın geçirirdim :lol:

ya da abdülhey gibi bi delikanlılık yapardım kendime yediremem bana zarar veremeyecek durumdaki birini öldürmeyi :twisted:

Hızlı ve Öfkeli demiş ki:
Öldürmek istediğim kişiyi dar bi fıçıya koyup sadece kafası dışarıda kalıcak şekilde yere gömer sonra devamlı yedirir içirirdim.Sonunda kendi dışkısının içinde çürüyerek ölürdü ?!!!!!!.

Sizce çokmu sadistçe oldu :twisted:
bu biraz çin işkencelerinden [ç]alıntı değil mi :S

İlk Elini bağlarım Bi masaya GÖzlerinin İçine İğne SOkraım şırıngalı su da fışkırırım sonra.

Ağzına açar dilini Keser sonra Onu bırakırım sonra da Kulaklarına bok SüreR keserim SOnra DA

YARA ağzına Asit Dökerim

Saçlarını KEser KAfasında Noob YAzarım

VE dışkısını YAptırırm (2 gün)

sonra DIşkının Çıktığı YErleri ÖN VE arka TAraf dağil Kızgın DEMirle YAkar SOnra da

Onun Dışkısını YAPamamayıp karnın Tıka BAsa DOyuruum .

VE eNs sounuda ÖLür VE ölüsünüde TEstereyle PArçlar KÖprüden fırlatırım .(yada Tuvalete ATıp Sİfonu Çekerdim

NAsı AMA
tabi Böle Bİşe ABD oldu adam 1 hafta DAyandı AMA Adam Kurtarıldıktan sonra 1 saat sonra öldü Çünkü YErinden KAlktınında KAlbi DUrmuya BAşlamış VE kalbine İNeyle 900 defa SOkup çıkarmış

Adam/Kadını soyup sandalye ye bağlarım...
Ayağının altına ocak koyarım...
Sese duyarlı bi tuzlama makinası yaparım...

Adam canı yandıkça bağırır tuzlar ayağına dökülür...
Bi süre sonra siniruçları yanar ve acı hissetmez ayağında...

Sonra elime pompalı alır deşerim :twisted:

S.ke S.ke öldürürdüm tabi tas gıbı hatunsa erkekse hmm işkene yapmazdım catıdan asagı fl natardım

(sıçanın) Son beş gündür özellikle aç kalmasını sağladım. Cam kafesi kızın yanı başına yere koyuyorum ve belki de peynirin kokusundan ötürü sıçan fıttıracak gibi oluyor.
Sıçanı dürtmem bile gerekmiyor, öyle ki , kullanmak üzere yanımda getirdiğim bükülmüş tel askı elimde kalıyor ve henüz kızın bilinci yerindeyken, hayvana bir enerji geliyor, hiç zorluk çekmeden tüpe hızla dalıyor, gövdesi yarı yarıya tüpün içinde kayboluyor, derken dakika geçmeden tümüyle -yerken iki yana sallanan sıçan vücuduyla- içeri girip kayboluyor, kuyruk hariç, tüpü hızla geçip çıkarıyorum kızdan, kemirgeni içeride bırakıyorum.
Çok geçmeden kuyruk bile kayboluyor. kızın çıkardığı sesler, genel itibariyle, anlaşılmaz şeyler...
Üzüntü duymuyorum ve bunu kendime ispat etmek için de sıçanın kızın içine alt tarafa girdiğini gördükten bir yada iki dakika sonra kızın bilincinin hala yerinde olduğundan, başını acıyla iki yana salladığından, gözlerinin dehşet ve şaşkınlıktan iri iri açıldığından emin olarak, elektrikli testere marifetiyle saniyeler zarfında onu ikiye biçiyorum. vızlayan dişler deri ve kas ve sinir ve kemik dinlemeden öyle hızla yarıp geçiyor ki, kız bacaklarını- kalçaları aslında, parçalanmış vajinasından geri kalanlar- vücudundan ayırdığımı ve onlar, içlerinden fışkıran kanlarla, nerdeyse bir ganimet gibi havaya kaldırdığımı görecek kadar bir süre canlı bile kalıyor.
Gözleri bir dakika açık kalıyor, umarsız ve gözbebekleri kayık, sonra kapanıyorlar ve sonunda ölmeden önce, öylesine, anlamsızca burnundan içeri doğru bir bıçak sokup bıçağı alnının derisinden dışarı çıkana kadar ittiriyorum, sonra çenesinin kemiğini kırıp kesip atıyorum.
Sadece ağzının yarısı var, onu da düzüyorum bir, iki, derken üç kere. Hala nefes alıp almadığına aldırmadan gözlerini oyuyorum, sonuna doğru parmaklarımı kullanarak.
Sıçanın kafası çıkıyor önce dışarı – bir şekilde ters dönmüş karın boşluğunda – baştan aşağı mor bir kana batmış(elektrikli testere kuyruğunun yarısını da alıp götürmüş, onu da farkediyorum), ta ki ayağımın altında parçalayıp öldürmek hissi gelinceye kadar ona biraz brie peyniri veriyorum, sonunda da öldürüyorum.
Daha sonra, kızın femür kemiğiyle çene kemiği fırında pişmekte, tutam tutam edep yeri kıllarını kristal bir steuben küllüğe dolduruyorum, tutuşturunca hemen yanıveriyorlar..

Amerikan sapığı hangi sayfaydı hatırlamıyorum..

Yukarı Alt