(sıçanın) Son beş gündür özellikle aç kalmasını sağladım. Cam kafesi kızın yanı başına yere koyuyorum ve belki de peynirin kokusundan ötürü sıçan fıttıracak gibi oluyor.
Sıçanı dürtmem bile gerekmiyor, öyle ki , kullanmak üzere yanımda getirdiğim bükülmüş tel askı elimde kalıyor ve henüz kızın bilinci yerindeyken, hayvana bir enerji geliyor, hiç zorluk çekmeden tüpe hızla dalıyor, gövdesi yarı yarıya tüpün içinde kayboluyor, derken dakika geçmeden tümüyle -yerken iki yana sallanan sıçan vücuduyla- içeri girip kayboluyor, kuyruk hariç, tüpü hızla geçip çıkarıyorum kızdan, kemirgeni içeride bırakıyorum.
Çok geçmeden kuyruk bile kayboluyor. kızın çıkardığı sesler, genel itibariyle, anlaşılmaz şeyler...
Üzüntü duymuyorum ve bunu kendime ispat etmek için de sıçanın kızın içine alt tarafa girdiğini gördükten bir yada iki dakika sonra kızın bilincinin hala yerinde olduğundan, başını acıyla iki yana salladığından, gözlerinin dehşet ve şaşkınlıktan iri iri açıldığından emin olarak, elektrikli testere marifetiyle saniyeler zarfında onu ikiye biçiyorum. vızlayan dişler deri ve kas ve sinir ve kemik dinlemeden öyle hızla yarıp geçiyor ki, kız bacaklarını- kalçaları aslında, parçalanmış vajinasından geri kalanlar- vücudundan ayırdığımı ve onlar, içlerinden fışkıran kanlarla, nerdeyse bir ganimet gibi havaya kaldırdığımı görecek kadar bir süre canlı bile kalıyor.
Gözleri bir dakika açık kalıyor, umarsız ve gözbebekleri kayık, sonra kapanıyorlar ve sonunda ölmeden önce, öylesine, anlamsızca burnundan içeri doğru bir bıçak sokup bıçağı alnının derisinden dışarı çıkana kadar ittiriyorum, sonra çenesinin kemiğini kırıp kesip atıyorum.
Sadece ağzının yarısı var, onu da düzüyorum bir, iki, derken üç kere. Hala nefes alıp almadığına aldırmadan gözlerini oyuyorum, sonuna doğru parmaklarımı kullanarak.
Sıçanın kafası çıkıyor önce dışarı – bir şekilde ters dönmüş karın boşluğunda – baştan aşağı mor bir kana batmış(elektrikli testere kuyruğunun yarısını da alıp götürmüş, onu da farkediyorum), ta ki ayağımın altında parçalayıp öldürmek hissi gelinceye kadar ona biraz brie peyniri veriyorum, sonunda da öldürüyorum.
Daha sonra, kızın femür kemiğiyle çene kemiği fırında pişmekte, tutam tutam edep yeri kıllarını kristal bir steuben küllüğe dolduruyorum, tutuşturunca hemen yanıveriyorlar..
Amerikan sapığı hangi sayfaydı hatırlamıyorum..