Wax Whine
.NET
- Server
- Aspendos
- Takımı
- Besiktas
İmza beni açtı
NBA Kendi hatasını kabullendi faul calınması gerektigini hakemlerin hatasının oldugunu soyledi bakalım n'olacak bu mac?KB24 demiş ki:PS2: Melo nun 3 lugunden once Dallas Teknik Faul yapmış ve bırakmış fakat hakem vermemiş faulu aslında Melonun 2 tane faul kullanması gerekirdi. Yazık oldu Dallasa :?
+1907hmzsnmz demiş ki:@KB24
hacım gece çıkmam gerekti , takım olarak hepsi olur ama illa diyorsan Houston Rockets ^^
dün gece hakemler facia idi. son saniyede de Dallas bilerek faul yaptı 2 atış için hakemler vermeyince 3lüğü soktu Melo.. Nba kendi hatasını kabullendi kabullenmesine ama ne olacak ki? Olan dallas a oldu
Teşekkurler hacım.^^hmzsnmz demiş ki:Hacım bu arada ben imzayı eklemedim(Çünkü imzamı seviyorum ) onun yerine imzamın altında link olarak belirttim
Böyle olacağı apaçık ortadaydı. Çünkü 4. maçta Houston olağanın dışındaydı. Günlük bir performanstı ki gördük Staples Center'da dalga geçti resmen Lakers Bu gece de serinin son maçı olacak yüksek ihtimalle 4-2 alacak seriyi Lakers.KB24 demiş ki:Ahaha Lakers 5. macta cok pis ezmiş Houstonu : LAL: 118-Hou: 78
Kobe cok kotu cıkarmış 4. macın acısını ^^