bu salı değil 29unda açılacak benim kaynaklarım hiç şaşmaz euheuhe (şaka yapıom sonra açılmazsa nie açılmadı lan bu server die kapıma dayanmayın Wink ) 90% 29unda Winkturkey demiş ki:salı günü 2 server acılıyo diyolar birisi venus digeri platün mü ne benden demesi inşallah dogrudur ...
bu ayın mı 29 unda ConfusedPennywise demiş ki:bu salı değil 29unda açılacak benim kaynaklarım hiç şaşmaz euheuhe (şaka yapıom sonra açılmazsa nie açılmadı lan bu server die kapıma dayanmayın Wink ) 90% 29unda Winkturkey demiş ki:salı günü 2 server acılıyo diyolar birisi venus digeri platün mü ne benden demesi inşallah dogrudur ...
euheuheh biliom kanka sen merak etme ama tutacak,tutunca parayı kırışır gidip hatunlarla yeriz yada havaya falan saçarız auhauahauhLast_OTTOMAN demiş ki:Penny artık cok gec kanka bilion 20 milyon var işin ucunda talha kopegini uyutmaz serefsizim eheuheuheu
29 yada 30 haftaya salı işte WinkAlizee demiş ki:bu ayın mı 29 unda ConfusedPennywise demiş ki:bu salı değil 29unda açılacak benim kaynaklarım hiç şaşmaz euheuhe (şaka yapıom sonra açılmazsa nie açılmadı lan bu server die kapıma dayanmayın Wink ) 90% 29unda Winkturkey demiş ki:salı günü 2 server acılıyo diyolar birisi venus digeri platün mü ne benden demesi inşallah dogrudur ...
bu ayın mı 29 unda Confused[/quote]Pennywise demiş ki:bu salı değil 29unda açılacak benim kaynaklarım hiç şaşmaz euheuhe (şaka yapıom sonra açılmazsa nie açılmadı lan bu server die kapıma dayanmayın Wink ) 90% 29unda Wink
o kadar yakınsa tarıh nasıl bellı deıl yha yha 29 yha 30 eger achılcak sa hazırlık yapmam lazımPennywise demiş ki:varım deniz 29unda yada 30unda açılacak server zengin oldum layn auhuhauha 70+ olduktan sonra 10m sine ok?
10 m dediğin nedir kabulPennywise demiş ki:varım deniz 29unda yada 30unda açılacak server zengin oldum layn auhuhauha 70+ olduktan sonra 10m sine ok?
e server yeni oldugundan 10m bile zor bulunacak euheuhe bide talhayla iddaya girdim ordanda bi 20m euheuhe ama açılmazsa harbi batar iflas ederim hehe ama canınız sağolsunZardock demiş ki:10 m dediğin nedir kabulPennywise demiş ki:varım deniz 29unda yada 30unda açılacak server zengin oldum layn auhuhauha 70+ olduktan sonra 10m sine ok?