sen nasıl türkçe yaptin bende ingilizce
excellent demiş ki:sildim
pc bişey olmadı allahtan
97 tane buldu yaaa
Jigsaw demiş ki:Yaw benim PC'deki trojanı silmiş galiba anlayamadım bulamıyorum bi türlü. Crying or Very sad Ne güzel msn konuşmaları geliyodu mailime off. Trojan silindi diye üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi..
CoolYaw benim PC'deki trojanı silmiş galiba anlayamadım bulamıyorum bi türlü. Ne güzel msn konuşmaları geliyodu mailime off. Trojan silindi diye üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi..
Jigsaw demiş ki:Yaw benim PC'deki trojanı silmiş galiba anlayamadım bulamıyorum bi türlü. Crying or Very sad Ne güzel msn konuşmaları geliyodu mailime off. Trojan silindi diye üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi..
bende bi program var öle böle değil anlatamam mutlaka kendin gör aç msn i atıyım sana ihihihihiTWEETY demiş ki:Jigsaw demiş ki:Yaw benim PC'deki trojanı silmiş galiba anlayamadım bulamıyorum bi türlü. Crying or Very sad Ne güzel msn konuşmaları geliyodu mailime off. Trojan silindi diye üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi..
trojan deme o programa Rolling Eyes
Keylogger o keylogger
bana biri atsa öyle bisi varya carparım yemin olsun
(B)anladın sen onu.. ihihinuk3r_tr demiş ki:anladın sen onuuu ihihi
Forumu takip eden insan her yere bakar Exclamation Çok yanlış bir düşünce detectivesekte demiş ki:icin rahat etmedi yani ama bence yanlı$ yaptın . cunku bot kullanan insan yazılım bolumune bakmayacaktir. bole bi$eyden de yararlanamayacak bence. yinede sen ßilirsin.TWEETY demiş ki:yoğun istek üzerine
yazılım bölümüne taşıyorum Arrow