Quincey

Bilgiliyim
Yıllardır Pc başındayım.Silkroadda yeni haritlar y
girdimm şarkı olaak death metali koydum gazete ve odunu koydum şömüneye yaktım bide fişek üzerine benzin döktüm.
pastanın içine taş attım kediyi hediyelerin arasına attım robotu yapıp dartları verdim fare kapanınıda yaptım vazoya fişşey koydum bowlingi perdeye koydum mumu yakmaya çalışırken ağacı yaktı noel baba :D kaykaya çarptı bowlingin oraya gitti fişeği yaktım bowlinge çarpıp noel babaya düşürttü sonra sinirlendi hamsteri saldım içine adam geldi noel babayı vurdu 170 puan verdi :(
10 puan nerden alıoruz.

Arkadaşlar şu trafik lambasını yakıyorum kırmızıdan yeşile geçiriyorum hçbirşey olmuyor yada ne zaman kırmızıdan yeşile geçireceğim ??????????

Quincey

Bilgiliyim
Yıllardır Pc başındayım.Silkroadda yeni haritlar y
Dj TuRşU demiş ki:
babayı kızdırma noel babanın ensonundfa bir adam geliyor noel babanın binevi devamı link http://www.oyunlar1.com/games.php?flash=1213
güzelmiş yapabildiğim kadarıyla adamın oturcağı yere kaktüs koyuyosun.fincanın sapını kırıyosun ve gazeteyi kesiyosun
kadının yaptığı yemeğe ilaç koyuyoruz pek işimize yaramayacak ama 2. bir ihtimale karşı kadın yemeği getiririken kedinin kuyruğunu yakıyoruz.oda kadına çarpıp elindeki yemeği adamın kafasından aşağı döktürüyor.
adam ayağı kalkıyo yine kedi adama sarılıyo adamı yakıyo sonra telefon çalıyo bu arada kibritle ocağı yakıp orda anahtarı ısıtıyoruz adam eline alınca eli yanıyor bide çocuğuın elindeki oyuncağı düşüreceğiz mikrodalga ve kahfe ısıtıcıyı çözemedim.

Kahve ısıtıcıda eğer fincanı kırmassan adam gidip kahve alacak osırada sen kablo kesip kahve makinesini çalıştıracaksın sonra elektrik çarpacak adama.

a4_tech demiş ki:
haha süpermiş en sonu süper olmuş tüfek olayı :D

da ben 175 te kaldım :)

:D:D bende 175 de kaldım ... ne yapmıyoruzkı acaba ?

şömineyi yakıyorum, fişekliyorum, alevini artırıyorum,
müziği metal yapıyorum, yemeğine taş koyuyorum, robot u fişeklendiroyorum...
ayağını fare kapanına sıkıştırıyorum, kediyi hediye çuvalına koyuyorum, kaykay a bastırtıyorum, kafasına bowling topu düşürtüyorum, fareyi içine atıyorum, ve tabi en sonra tüfekle vurdurtuyorum ...

başka ne yapabilirm ?

ya en fazla 165 yapıom nerde eksıgm war odunları koydm cd koydm tası koydm kedıyı koydm robot tmm fare kapanını koydm kaykay top hemstır tmm ee eksk nerde yaf

Arkadaslar hersey yaptim ama 170i gecemedim :S burda yazilanlarin hepsini yaptim

somineyi alevlendirip fisegi icine attim benzini doktum,tas pastaya attim,cdyi degistirdim,robotu kurup dartlari verdim,kediyi hediyelerin arasina attim,bowling topunu kafasina dusurdum,o fare kapanlarini ayagina yerlestirdim,hemster i icine attim ve en sonunda evden ciktiginda trafik isigini kirmizidan yesile gecirip noel babayi komyona yapistirdim :D biri tvyi ac dedide onuda en basta acmistim hicbir sey olmadi 170i gecemedim :S

batuknight demiş ki:
Dj TuRşU demiş ki:
babayı kızdırma noel babanın ensonundfa bir adam geliyor noel babanın binevi devamı link http://www.oyunlar1.com/games.php?flash=1213
güzelmiş yapabildiğim kadarıyla adamın oturcağı yere kaktüs koyuyosun.fincanın sapını kırıyosun ve gazeteyi kesiyosun
kadının yaptığı yemeğe ilaç koyuyoruz pek işimize yaramayacak ama 2. bir ihtimale karşı kadın yemeği getiririken kedinin kuyruğunu yakıyoruz.oda kadına çarpıp elindeki yemeği adamın kafasından aşağı döktürüyor.
adam ayağı kalkıyo yine kedi adama sarılıyo adamı yakıyo sonra telefon çalıyo bu arada kibritle ocağı yakıp orda anahtarı ısıtıyoruz adam eline alınca eli yanıyor bide çocuğuın elindeki oyuncağı düşüreceğiz mikrodalga ve kahfe ısıtıcıyı çözemedim.
fincani kirmayin birakin adam gidsin kabloyu kesin, anahtari isisttiktan soinra adam yanicak ve hemen anahtari birakacaktir biraktigi anda anahtari mikroya atin ve mikroyu calistirip havaya ucurun :D:D

ama bende 173u gecemedim :S bari 175te kalsaydim :S

Yukarı Alt