Server
Flora
Takımı
Galatasaray
POTATOHEAD demiş ki:
extraloob demiş ki:
biz teşekkür ederiz güzellerim 29 ytl'lik ürünü sizlere 35 ytl'ye satıyoruz gayet uygun fiyata ve sorunsuzca ve güvenli bir şekilde teslim ediyoruz her iki tarafta mutlu ve huzurlu iyi oyunlar dileriz başka alıcı arkadaşlarınız varsa hemen alabiliriz bilginiz olsun.
bi ara 50 ytl idi :mrgreen: o zamanlar yorumları okumak hiç iç açıcı deildi :mrgreen:
ehehehe aslında hakkı 50 lira lakin 35e yaptık nispet olsun diye 5 lira kar için 1 saat uğraşıyoruz tek derdim ise güven kazanmak gördüğünüz gibi bir tane sorun da yaşatmadık kimseye ne char takasında ne de ürün satışında asla da yaşatmayacağız 8)

Ps : 5 lira için asla yapılcak iş değil.

okan abi bende goldla satmayı planlıyorumda benim karım olurmu sence birde banka havalesi 23 ytl ek masraf alıyorlar ya bankamatikten yapcaklar yada 50 ytl vercekler :D

bırakın ya heryerde parası olan ötüye türkiye bu işte kazık sırf adamlar 19 $ satıyolar nası ayakta duruyolar neyse ii günler !!! :oops:

garantiden başka alternatif yok mu vakıfbank akbank vb. gibi
yada pttbank
vip uyelik ne kadar zaman gecerli bu sırada

nasıl 1 ay geçerli 1 sonra bidamı yatırılıyor ayrıca okan abi sen ptt de hesap açtırsan satışların patlar ve ecsro vip i 1000 kişi yaparız yani fulleriz hesap açma 5 ytl ad soyad adres yaş tc kimlik garanti bankasında hesap acarken ne istemişlerse o sonra onu onlineye geçirirsin beleşten intden bakarsın yatmışsa verirsin böyl alan az olur garanti ek ücret olarak 23.5 ytl para alıyor ATM den yatırmakda uzun iş bence sen ptt alsan satışların dolup taşar

K2N

rank8
Bende Süresiz Biliorum Bende Alcam Şuan Verdim Bilgileri Yatırcak Arkadaş... 1 Aylıksa Almasın Sölim Bi Cevap yazsanız?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
bende yanlış biliyormuşum VIP süresizmiş beyler tadını çıkartın :P

bu arada şu an için ödemeler garanti bankası havalesi veya adresime mektup ile gönderebilirsiniz.

ödemeyi şimdi yapmanıza gerek yok gelince yaparsınız bizde alırız aynı gün hallederiz.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
extraloob demiş ki:
:idea: :idea: ^^ Private Silkroad Online VIP ACC. Satışı ^^ :idea: :idea:

Extraloob.Com güvencesiyle VIP ACC. satışları tarafımdan başlamıştır tek yapmanız gereken bu topic altında benimle iletişime geçmektir.

Madem ki bu kadar çok VIP ACC. almak isteyen var bizde belli bir ücret karşılığında sizlere bunu alacağız.

Yapmanız Gerekenler :

1) Banka Hesabıma 35 YTL yatırmanız
2) Bu mesaj altında ücreti yatırdım demeniz.
3) Sonrasında ben size özel mesaj atacağım ve gerekli işlemleri tamamlayacağız.

Banka Havalesi
Banka: Garanti Bankası
Şube Adı: Esentepe
Şube No: 347
Alıcı: Okan Çelebi
Hesap No: 6689146

-------------------------------
Alışveriş Yapan Üyelerimiz :
xMTx

Deja-Vuy
Volt
berkhoas