vip account almak ıstıyorum içinde 300 silk olacakmı ozel mesaj atarsanız acil cvp beklıyorum bole bısay duymustum 300 silk varmı?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
buradan ödememi yaptım demeniz yeterlidir hemen size özel mesaj atacağım ve bilgileri soracağım hepsi bu ^^

VIP accountda silk ve para oluyor mu? Parayı yatırdıkdan sonra nereden mesajlaşacaz?

Merhaba,
ECSRO Vip Üyeliği açık mı? Açıksa Vip üyelik almak istiyorum.
Birde ECSRO 300 silk alacağım Paypal ile ödeme yapacağım ama paypal ile verdiğin linkte sadece dolar ile ödeme var. Bunun için kaç dolar ödemem gerekecek. Mail atarsan çok sevinirim.
Teşekkürler.
mail: mailto:[email protected]

selam hayırlı işler dilerim sizden bir istirmda bulunabilirmiyim..
ben ECSRO da 90 olunca üzerim ve bow sun ve hepsi +9 olması için ne ücret vermem lazım bunun hakkında bilgilendiriseniz sevinirim hayırlı kazanclar dilerim ßß

extraloob demiş ki:
herkesle uğraşmak istemiyorum alıcı olan bütçesi olan verir parayı bizde o kişi için özel hizmet sergiler alımı yaparız hepsi bu.

hiçbir zaman ucuza iş yapmadık yapmayacağızda.
uuuwhwh ulen be:D konuş

Okan abi para(40TL) yüklendi.. Vıp üyelikalımı kapalıymış.Sabah oyunda gm ile konuştum... 300 silk alıcam pm atarsan :P

yani ben bir tane char alıcam size parayı yatırcam 80tl silk parası yatırcam snra okan abi snde diceksin yiğite ıd pw wer email ver oyuna girsin silkini al diyebilirmisin okan abi lütfen sonra da silki verirsin ona lütfen okan abi

Yukarı Alt