abi vip server açıldı acaba acc alımı açıldımı açıldıysa bi halledelim o işi ya :s

R33L demiş ki:
erturul11 demiş ki:
hahah extraloobmuş sizn adınızn extraloob deil extraloob olması lazım
yani zaten öyle "Extraloob" xD nese şu vip acc satışları açılsa keşke ya... 6-7 gözle beklioz xD
Arkadaşım bende düşünüyorum bu günlerde vip account almayı karar verirsem beklerim alınabildiği zamanda alırım sorun değilde tedirginim farkları bilmiyorum tek fark ratelerdeki x5 oynama ise çok gereksiz kanımca?
Deki bana tek tık giriyorsun gözlerinden öpeyim :D

kuzucuk olarak ben, daha önce almıştım, ancak soyuldu :)
neyse, tekrar almak istiyorum vip üyelik, lakin satılmadığını öğrendim, fembria üyelik alımı var mı peki? ya da para önemli değil, boş, tek atabileceğim bir private server için üyelik alımı yapabiliyor musunuz?

ya da çok şey mi istedim? :)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
üyelik alımları için global topic mevcut oradan bakıp alabilirsiniz kendiniz ^^

abi senden bişi istiyeceğim acc alımı açıldığında(açılır en kısa sürede inş.) r33l tarafından sana pm atılmıştır charın ismi cismi vs. açıldığında acc yi aynı bilgilere göre alıpda bize pm atarsan çok sevinirim teşekkürler şimdiden..

ben bi arkadaşlar beraber kendi charlarımıza premium almayı düşünüyorz yarın ama parayı yatırdıktan sonra kime mesaj atıcam msn yok bişey yok anlamadım admin bi yardım edrmisin

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ödemenizi yapıp nereye yazarsanız yazın o bilgi bana gelecek ve ben hemen sizlere özel mesaj atacağım sonrasında 5dk. içerisinde ürününüzü alacağız.

Yukarı Alt