tmm ayrı bir server olduğunu biliyorum.ama ücretli olmasının bazı ayrıcalıkları olmalı.işte bu ayrıcalık veya farkılıkar ne diğer ücretsiz serverlere(ECSRO serveri) göre.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...

okan abi gm vip acc nin bir kaç gün sonra açılcagını sölemişti perşembe günümü ne bi bakabilirmisin açıkmı vip acc ler ?

Sitesinde 3 hafta gibi birşey görüyorum son 2 haftadır falan, heralde bu hafta sonuna kadar açılır olmadı ecsro.org da bi konu açar sorarım isterseniz?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
eee kuzum sorsaydın ya bana ben zati her topicte yazıyorum 8 aydır vip kapalı bizim çocukların elindeki hesapları kendileri satıyorlar bizde satın almak isteyene yok diyoruz zati ^^

ya ben siz satmıyosunuz sandım okan abi, o yüzden kaç gündür fıldır fıldır arıyorum vip acc duyduğum her sitede. malum ecsro kabak tadı vermeye başladığı için, boş zamanımda oyalanayım diyorum, lag dan dc den ve globallerdeki küfürleşmelerden sinir küpü olup çıkıyorum..

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Downfall demiş ki:
ya ben siz satmıyosunuz sandım okan abi, o yüzden kaç gündür fıldır fıldır arıyorum vip acc duyduğum her sitede. malum ecsro kabak tadı vermeye başladığı için, boş zamanımda oyalanayım diyorum, lag dan dc den ve globallerdeki küfürleşmelerden sinir küpü olup çıkıyorum..
:muck:

ulascim demiş ki:
:muck:

Yukarı Alt