Kardeşim Okan abinin ne suçu var Sen aracılık yaptırcaksan adama neden verion okan abiye vericeksin o halletcek işde boşuna mı para ödüon ona sen

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
anilovic demiş ki:
Okan abi bide Ben yarın senin hesaba ptt den 25 tl yatırcam VIP üyelik içinde Açık mı üyelik alımı?

satışları açık, üyeliğiniz daha önceden varmı yoksa sitesinden üyelik alacaksınız onu bana vereceksiniz bende VIP yapacağım.

extraloob demiş ki:
anilovic demiş ki:
Okan abi bide Ben yarın senin hesaba ptt den 25 tl yatırcam VIP üyelik içinde Açık mı üyelik alımı?

satışları açık, üyeliğiniz daha önceden varmı yoksa sitesinden üyelik alacaksınız onu bana vereceksiniz bende VIP yapacağım.
Bilgin varmı ne zaman açılır üyelik alma.

İyi Günler ben "Vip"le ilgili bilgi almak istiyorum

1: Vip üyelik açıkmı
2: Banlanma Riski varmı
3: Oyun Çok mu boş eyer çok boşsa insanın canı sıkılmazmı yaa PWP yapıcak birileri yoksa

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
emreari demiş ki:
İyi Günler ben "Vip"le ilgili bilgi almak istiyorum

1: Vip üyelik açıkmı
2: Banlanma Riski varmı
3: Oyun Çok mu boş eyer çok boşsa insanın canı sıkılmazmı yaa PWP yapıcak birileri yoksa

1) bugün açılırsa yarın kapanır veya 3 gün açık 5 gün kapalıdır devamlı sitemizden takip edin lütfen ; http://www.extraloob.com/v6 burada üyelik alımlarına tıklayın sol menuden.

2) banlanma sro'nun hepsinde var.

3) şu sıralar çok dolu çünki üyelik alımları devamlı kapatılıyor kota doldu diye.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
aLper#24 demiş ki:
Okan abim benim arkadaşımla görüşmüşsün, 25'i salı atıcam falan demişsin. Doğrumudur? :kalp:

evet son mesajı salı günü 25 TL gönderiyoruz pazartesi akşam gönderme demezse salı göndereceğim :muck:

extraloop bey ben 1 saat sonra vıp account alcamda nasıl yapcaz bana özeldenmı verceksiniz ıd ve pw yi

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
annem1212 demiş ki:
extraloop bey ben 1 saat sonra vıp account alcamda nasıl yapcaz bana özeldenmı verceksiniz ıd ve pw yi

ödemenizi yatırın gelin hemen özelden işlemlere başlayacağız.

[odeme][/odeme]

extraloop bey acaba tc kimlik no isticeklermi kendinizinkini verebilirmisini garanti bankası kartsız işlemmi bide

Okan beye söylermisiniz ben ona özelden mesaj atamadım 20 mesaj lazım diyor acaba siz sayın denemo mod Thoobia yollarmısınız bi bakarmısınız diye

Yukarı Alt