Server
Flora
Takımı
Galatasaray
kuzucuk demiş ki:
Ya arkadaşlar bankaya gittim, 70 ytl yatırcaktım 2 acc için, oradaki kadın bana 23 ytl masraf dedi... küfredip çıktım.. sizdede mi böyle?? Okan abi den cevap yokta buraya sorayım dedim.
sizlere herşeyi öğrettimde garanti bankasından kendinize bir hesap açıp üzerine bir de sanal kredi kartı almasını ve para transfer işlemlerinizi online yapmayı böylece min. masraf ile ailenize cebinize bütçenize katkı sağlamanızı öğretemedim ben buna yanarım.

gülüm o para verilmeyecek tabiki gideceksin atm e oradan kartsız hesabıma ödeme yapacaksın 3-4 ytl ücret alacaklar hepsi bu.

kuzucuk demiş ki:
Ya arkadaşlar bankaya gittim, 70 ytl yatırcaktım 2 acc için, oradaki kadın bana 23 ytl masraf dedi... küfredip çıktım.. sizdede mi böyle?? Okan abi den cevap yokta buraya sorayım dedim.
cık cık cık ayıp. Bayana küfür edilir mi?

bari güzelmiydi hatun :twisted:

Titus Pullo demiş ki:
kuzucuk demiş ki:
cık cık cık ayıp. Bayana küfür edilir mi?

bari güzelmiydi hatun :twisted:
İzmirliydi heralde.. Kötü diyemem :twisted: :headbang: :mrgreen:

Bu arada Okan abi PM attım ama söyleyeyim genede, 2 ecsro vip acc için 70 ytl yatırdım, malum Cuma var afk olacağım, gelince konuşuruz..

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
id leri gönder pm ile ödeme geldiği gibi hemen alayım canımcım ok.

bendede var okan abi makbuz biraz buruştu ama sorun olunca çöpten buldum neyseki çöp boştu bide yırtmamıştım

XanJouLo demiş ki:
:D Hepinz saolun öncelikle.. Ben rahatım şuan evde deilim zaten burda da ECSRO yok account gelsede oyanayamam beklemek kolay olucak :D
Aynen^^ işteyim ben de ama evde arkadaş hazırda bekliyor iş biter bitmez girecek ^^ Bu arada bir sorum var:

Vip acc aldık, login olduk,char açtık ve chara girdik diyelim:
Vip itemleri kim verecek? Ne zaman verecek? ve o itemler 10m+ sincap(süresiz)+ pre değilmi? Hangi pre? 1 aylık değil mi?

Hepsini doğru cevaplayana vip de benden 5k :lol:

Yukarı Alt