Server
Assos
Takımı
Besiktas
sky1 demiş ki:
ya bi turlu yatıramadım ya 35 ytl yatırom 31 ytl hesaba gidicek dio 4yttl kullanım bedeli dio bende 40 ytl koydum 5ytl geri veri yine 31 ytl hesaba gidecek 4ytl kullanım bedeli fln dio :evil: bi turlu yapamadım
Sen ATM'ye kadar gittin geri mi geldin :D İnsan etrafındakilere sorar en azından :D

SeRTaC_TR demiş ki:
sky1 demiş ki:
ya bi turlu yatıramadım ya 35 ytl yatırom 31 ytl hesaba gidicek dio 4yttl kullanım bedeli dio bende 40 ytl koydum 5ytl geri veri yine 31 ytl hesaba gidecek 4ytl kullanım bedeli fln dio :evil: bi turlu yapamadım
Sen ATM'ye kadar gittin geri mi geldin :D İnsan etrafındakilere sorar en azından :D
ya bn biliom para yatırmaııda atm parayı gheri verio deli etti bni

WeAre

Buralıyım
abi biz parayı yatırdık ama 2 sorti oldu 4 ytl eksik yatırmışız tekrar 4 ytl yatırmak zorunda kaldım toplam 40 ytl yatırdık ürün 500 k sikil point

birader ben alıcamda cvp vermiosunki bn seni ekliyiceğim tmm ama vip account 0 danmı acilio yoksa bi charin uzerine preminum gibi gelebiliomu ve Ne gibi ozellikleri var ...?=?

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Okan abi ödeme yaptım 500k sp için ECSRO(V.İ.P)İ'de...

Server
Assos
Takımı
Besiktas
deepdevilll demiş ki:
pfff adam kasacak sp yok diye kasamıyo biz hala bekliyoz
Bende 8 saattir bekliyorum..Yani beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok :) Bende bugun sp gelecek diye planlamıştım herşeyimi ama şuanda kasıyorum ve mecburuz :D

Yukarı Alt