Server
Flora
Takımı
Galatasaray
acc. id : moscop >>> order number : 6788

nick :Shafkanasia acc id :hafkanasia1 >>> order number :7319

Ps : bu iki VIP ACC. alınmıştır diğerleride yolda.

okan abi musa sana mektup yoluyla parayı yollamış biz onla ortağız ama sana para gelmemiş ne yapıcaz şimdi biz paramız boşunamı gidecek yardımcı ol sende bize.

WeAre

Buralıyım
okan abi
biz parayı yatırdık bi zahmet ilgilenirsen işlemi gerçekleştirelim biraz acelemiz varda

Okan abı bugun vıp lerı verıcem demıs galıba ins hayırlısı ıle hepımız alıcaz bugun VIP lerı ıns

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
PTT ile ödeme yapanlar elllerindeki makbuzu taratıp buraya koysunlar lütfen, bir sürü ödeme geldiğinden ve hesap yeni açıldığından dolayı kimden geldiği belli değil bu yüzden belge gerekli.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
PTT ile ödeme yapanlar elllerindeki makbuzu taratıp buraya koysunlar lütfen, bir sürü ödeme geldiğinden ve hesap yeni açıldığından dolayı kimden geldiği belli değil bu yüzden belge gerekli.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
musa1996 demiş ki:
hacım ne makbuzu koyam 2 gün önce asp ile gönderdm sende bir karışıklı olmalı yoksa bişi olmaaz sen bi evi tara bir yerde unutmuşsn dur yada dalgınmışsnıdr insanlık halidir olabilr

güzelim söyledim sana adresime gelen bir mektup yok postahaneyi arayıp öğrenebilirsin, bana ulaşmadığına göre emin ol mektup sana geri dönecektir.

extraloob demiş ki:
okan abi Ben Makbuzu Yırtıp Attım :/ ne olcak simdi

musa1996 demiş ki:
hacım ne makbuzu koyam 2 gün önce asp ile gönderdm sende bir karışıklı olmalı yoksa bişi olmaaz sen bi evi tara bir yerde unutmuşsn dur yada dalgınmışsnıdr insanlık halidir olabilr
:?

Yukarı Alt