SınırsızMr_Zombie demiş ki:bişi sorcam bu VIP 1 aylıkmı yoksa alındığında sınırsız kullanılıyomu?
Adamın 1 haftayı geçiyormuş..Vallahi kaynadı bence paraCant KiLL Me demiş ki:Öm atsana ??
arkadaşım adamların elindeki makbuz süs içinmi ne sorun çıktıysa çıkmış okan çelebiden kaynaklanan bişey makbuz elindesyse vermek zorundaWinlerspring demiş ki:@WinlFuccker
@RaFFine
Ayıp ediyosunuz.Bi aksilik çıkmış olabilir ''kaynadı para'' ne demek ya?Resmen ''paranın üstüne yattı'' gibi bi bakış açısı bu ve çok yanlış.Tartışmaya bile gerek yok herhangi bir aksilik çıkmış olabilir...
Aynen Bende Parayı Yatırdıkdan 10-11 Saat Sonra Order Noyu Aldım Ve 2 Saat Sonra Charı Aktifleştirdim..Cant KiLL Me demiş ki:Vip acc parasını yatırdım yatırdıktan hemen sonra makbuz gönderdim Okan abiye hemen cevap geldi sitenin açılmasını bekliyorum şimdi onlarda neden öyle oldu anlamadm :|
konuşmalarına dikkat et sen mod san bizde bu sitenin kullanıcılarıyızWinlerspring demiş ki:İşte bir Godoslama örneği daha.Ben vermiyecek dedim mi ya? Sadece küçük bi sorun çıkmıştır dedim bişeyleri kavramadan yorum yapmaya devam edersen ileride büyük sorunlar yaşarsınnervausss demiş ki:arkadaşım adamların elindeki makbuz süs içinmi ne sorun çıktıysa çıkmış okan çelebiden kaynaklanan bişey makbuz elindesyse vermek zorundaWinlerspring demiş ki:@WinlFuccker
@RaFFine
Ayıp ediyosunuz.Bi aksilik çıkmış olabilir ''kaynadı para'' ne demek ya?Resmen ''paranın üstüne yattı'' gibi bi bakış açısı bu ve çok yanlış.Tartışmaya bile gerek yok herhangi bir aksilik çıkmış olabilir...
Dipnot: Bu olayı tartışmaya bile gerek yok.Aksaklık olabilir , Okan Abi sizce 30 ytl'ye çok mu ihtiyaç duyuyor?
Winlerspring demiş ki:Ya bu ne ya karnım ağrıdı gülmekten.Ben ''godoslama'' hakeret içermiyo diyorum adam bana doğru konu diyonervausss demiş ki:neysen neysin doğru düzgün konuşmak zorundasın site admin ine sözüm yok makbuzları elinde vermek zorunda diyorum