Ohoo kaç gündür kapalı bu site ya böyle gidersede açılmayacak Oceanda cevap vermiyor.

Vip acc parasını yatırdım yatırdıktan hemen sonra makbuz gönderdim Okan abiye hemen cevap geldi sitenin açılmasını bekliyorum şimdi onlarda neden öyle oldu anlamadm :|

@WinlFuccker
@RaFFine

Ayıp ediyosunuz.Bi aksilik çıkmış olabilir ''kaynadı para'' ne demek ya?Resmen ''paranın üstüne yattı'' gibi bi bakış açısı bu ve çok yanlış.Tartışmaya bile gerek yok herhangi bir aksilik çıkmış olabilir...

Winlerspring demiş ki:
@WinlFuccker
@RaFFine

Ayıp ediyosunuz.Bi aksilik çıkmış olabilir ''kaynadı para'' ne demek ya?Resmen ''paranın üstüne yattı'' gibi bi bakış açısı bu ve çok yanlış.Tartışmaya bile gerek yok herhangi bir aksilik çıkmış olabilir...
arkadaşım adamların elindeki makbuz süs içinmi ne sorun çıktıysa çıkmış okan çelebiden kaynaklanan bişey makbuz elindesyse vermek zorunda

Cant KiLL Me demiş ki:
Vip acc parasını yatırdım yatırdıktan hemen sonra makbuz gönderdim Okan abiye hemen cevap geldi sitenin açılmasını bekliyorum şimdi onlarda neden öyle oldu anlamadm :|
Aynen Bende Parayı Yatırdıkdan 10-11 Saat Sonra Order Noyu Aldım Ve 2 Saat Sonra Charı Aktifleştirdim..

Winlerspring demiş ki:
nervausss demiş ki:
Winlerspring demiş ki:
@WinlFuccker
@RaFFine

arkadaşım adamların elindeki makbuz süs içinmi ne sorun çıktıysa çıkmış okan çelebiden kaynaklanan bişey makbuz elindesyse vermek zorunda
İşte bir Godoslama örneği daha.Ben vermiyecek dedim mi ya? Sadece küçük bi sorun çıkmıştır dedim bişeyleri kavramadan yorum yapmaya devam edersen ileride büyük sorunlar yaşarsın :coffee:
Dipnot: Bu olayı tartışmaya bile gerek yok.Aksaklık olabilir , Okan Abi sizce 30 ytl'ye çok mu ihtiyaç duyuyor?
konuşmalarına dikkat et sen mod san bizde bu sitenin kullanıcılarıyız

:D koptum ya ben moderatör değilim + ''Godoslama'' hakaret değildir.Ayrıca sen site Admin'ini neyle itham ettiğinin farkında mısın?

Winlerspring demiş ki:
nervausss demiş ki:
neysen neysin doğru düzgün konuşmak zorundasın site admin ine sözüm yok makbuzları elinde vermek zorunda diyorum
Ya bu ne ya karnım ağrıdı gülmekten.Ben ''godoslama'' hakeret içermiyo diyorum adam bana doğru konu diyo :D

yhaa birader bak işine ne halin varsa gör artist lerle işim yok bu ramazan ayında

Yukarı Alt