Server
Flora
Takımı
Galatasaray
açılır açılır sorun etme biz aldık nasıl olsa illaki açıyorlar herkes biz gibi hızlımı ^_~

extraloob demiş ki:
açılır açılır sorun etme biz aldık nasıl olsa illaki açıyorlar herkes biz gibi hızlımı ^_~
Yok sorun etmıyorum okan aga Hani biran önce başlasam diyorum ondan
75 lwl çarı bıraktım mysroda silk alamıyom diye
V.i.p baslıcaz 0 dan hade hayırlısı

Kardeş ben birşey sormak istiyorum,şimdi ben 200K sp olan VIP üyeliği almak istiyorum.Bunun fiyatı 40 YTL.Bu alacağım karakter içinde,silk,item,gold bulunacakmı?

Silkroad Online'deki karakterimi satmayı düşünüyorum.Onun için sorayım dedim.Biraz bilgilendirirsen beni memlun olurum.Bu hafta sonuna doğruda alırım karakteri.Şimdiden teşekkür edeerim.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
evet içerisinde belirli ürünler var, tam liste hatırlamıyorum ama pet'de vardı galiba.

Kardeş ben daha dün yükledim ecsro'yu çok birşey bilmiyorum,normal sro'da bilgim var,ama item listesini yazarmısın,silk verilecekmi,kaç lvl'den başlıcaz..Bunları yazarsan çok sevinirim..

_FeaR_ demiş ki:
Kardeş ben birşey sormak istiyorum,şimdi ben 200K sp olan VIP üyeliği almak istiyorum.Bunun fiyatı 40 YTL.Bu alacağım karakter içinde,silk,item,gold bulunacakmı?

Silkroad Online'deki karakterimi satmayı düşünüyorum.Onun için sorayım dedim.Biraz bilgilendirirsen beni memlun olurum.Bu hafta sonuna doğruda alırım karakteri.Şimdiden teşekkür edeerim.
Yanlış hatırlamıyorsam oyuna tekte girme özelliği ve pet oluyor.

_FeaR_ demiş ki:
Kardeş ben daha dün yükledim ecsro'yu çok birşey bilmiyorum,normal sro'da bilgim var,ama item listesini yazarmısın,silk verilecekmi,kaç lvl'den başlıcaz..Bunları yazarsan çok sevinirim..

Char 0 dan Acıkcaksın içinde 300silk yüklenmiş olucak yanlızca olay bu :beer:

Tekde girme olayı'da şu evet herzman tek ama bu bence özellikten değil kimsenin para verip Bu servera girmemesidir zaten girince görüceksin :D

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ilk sayfadan fiyatlara ulaşabilirsiniz herkes bu fiyatlardan aldı. ödemeyi yaptıktan sonra hemen bana özel mesaj atıyorsunuz ben gerekli işlemleri 5dk. içerisinde bitiriyorum hepsi bu kadarcık :muck:

Yukarı Alt