Tequilla
Bilgiliyim
Tebrikler Kardeşim.Bu Serverdada Turk Guıldımız 5 LeveL Oldu ya Ne mutlu bizeironEyE demiş ki:Guildimiz 5 level olmuştur.
Tebrikler Kardeşim.Bu Serverdada Turk Guıldımız 5 LeveL Oldu ya Ne mutlu bizeironEyE demiş ki:Guildimiz 5 level olmuştur.
Salı günü atımlara baslasanız olurmu ?ironEyE demiş ki:Guildde şuanda yer yok.Guilde logomuzu koyduk ayrıca union logomuzda koyuldu.En kısa zamanda guildden atım başlayacaktır.Hiç girmeyn ve 8 -9 lvl olan adamlar var çünkü.^^
Ben bugün guilde girdim senin çar bildiğim kadarıyla bir arkadaşın çarı hacklenmiş,oda guilddeki yüksek levelli playerleri atmış.WindTalker demiş ki:benim charımı guildden kim attı çok merak ediyorum?
ee işde masterlık bilmeyenlerde olursaPrisoners demiş ki:Ben bugün guilde girdim senin çar bildiğim kadarıyla bir arkadaşın çarı hacklenmiş,oda guilddeki yüksek levelli playerleri atmış.WindTalker demiş ki:benim charımı guildden kim attı çok merak ediyorum?
Bu arada guildden çıktımWindTalker demiş ki:ee işde masterlık bilmeyenlerde olursaPrisoners demiş ki:Ben bugün guilde girdim senin çar bildiğim kadarıyla bir arkadaşın çarı hacklenmiş,oda guilddeki yüksek levelli playerleri atmış.WindTalker demiş ki:benim charımı guildden kim attı çok merak ediyorum?
Masterliği bilmemekle ne alaka çözemedim adamın birinin charı hacklenmiş o atmış milleti hackleneceğini nerden bilsin masterWindTalker demiş ki:ee işde masterlık bilmeyenlerde olursaPrisoners demiş ki:Ben bugün guilde girdim senin çar bildiğim kadarıyla bir arkadaşın çarı hacklenmiş,oda guilddeki yüksek levelli playerleri atmış.WindTalker demiş ki:benim charımı guildden kim attı çok merak ediyorum?
Güç budur birlik beraberlik.ironEyE demiş ki:Aynen ben nerden biliyim.Daha henüz kahin olmadım. Hem iyi ya işte hepsi 3 gün orna geri dönmeyi kabul etti.İşte nowayout gücüde budur.Giren kişi bir daha çıkmak istemiyor.