Bu kadar abartmaya gerek yok. Kalenin sahibi olan guild cok dandikti.hotanı almaları sadece bi hayal. Genede tebrikler.
UNITED 4EVER :)
O zaman sen evrim geçirmiş bir yaratıksın ne diyelim :)DukeNukem demiş ki:ben küçükken emeklemeden yürümüye başlamışım.Xanthos demiş ki:sen emeklemeden koşmaya mı başladın ?DukeNukem demiş ki:Hotanı alcaktınız niye Janganı aldınız ?
ParduS_ demiş ki:işte bunun üzerine derbi zaferi gibi çıklır sokaklara şarjörler boşaltılır
İfadeler süperextraloob demiş ki:ParduS_ demiş ki:işte bunun üzerine derbi zaferi gibi çıklır sokaklara şarjörler boşaltılır
sıkalım bro mevzumu.
PS : forumda da ancak böyle sıkılır zuahahhaaa
şu forumda en kral cevapları veren 1 kaç kişiden birisinXanthos demiş ki:sen emeklemeden koşmaya mı başladın ?DukeNukem demiş ki:Hotanı alcaktınız niye Janganı aldınız ?
ByBest demiş ki:Bu kadar abartmaya gerek yok. Kalenin sahibi olan guild cok dandikti.hotanı almaları sadece bi hayal. Genede tebrikler.
Bi kez de çıkmasın böyleleri dişimi kırıcam... Rica ediyorum gidin bi servera bi guild kurun sıfırdan kasın ve ilk bastığınız plus bitmeden janganı alın gelin sonra açın konuyu her gün tebrik edicemDukeNukem demiş ki:ben küçükken emeklemeden yürümüye başlamışım.Xanthos demiş ki:sen emeklemeden koşmaya mı başladın ?DukeNukem demiş ki:Hotanı alcaktınız niye Janganı aldınız ?
koptum hacım NWO FTWW gerçekten lakin eskileri özledik...extraloob demiş ki:ParduS_ demiş ki:işte bunun üzerine derbi zaferi gibi çıklır sokaklara şarjörler boşaltılır
sıkalım bro mevzumu.
PS : forumda da ancak böyle sıkılır zuahahhaaa
Anodyse demiş ki:Bi kez de çıkmasın böyleleri dişimi kırıcam... Rica ediyorum gidin bi servera bi guild kurun sıfırdan kasın ve ilk bastığınız plus bitmeden janganı alın gelin sonra açın konuyu her gün tebrik edicem