o2 NoWayOutun yeni baskani benim şey istiyorum su gruptaki herkesi silip beni grup baskani yaparmisin Cunku guilde kimin alınıp alınmadıgını biliyorum guilddeki %60 kisi cıktı cogunda nowayout private server yaziyo beni baskan yaparmisn kimi alıp almadıgımı bildigim icin gerekene veririm gerekmeyenden alırım tabi yapabiliyorsan...:) baskan olmadigimi saniyosan oyuna girip bakabilirsin:)

mertcangs demiş ki:
hayırsız uğursuz olsun başkanlığın
Bu şekilde kendini daha çok düşürüyosun kutla geç.Nedir bu yaw herkes tek tekdökülüyor allah nwo'nun sonunu hayır eylesin.

Beyler artık silin şunu yav SİLİN :evil: :evil: NWO dan çıktım hala duruyor orda

helen bence yeterince iyi bi başka 1bölü21bölü2 sen haksız olduğun yere laf atiyosun

CiKoLaTa demiş ki:
O2 SENİNLE GÖRÜŞMEM LAZİM KARDEŞ GRUP BAŞKANLIGINI BANA DEVREDEBİLİRMİSİN GUİLDDEKİLERİ ALICAM GUİLDE SADECE.
Sebebiyet ben burdayım işte söyle bana ! ... PServer kapanırsa belki Grup u değiştircem ... Veremem kimseye ... Var sa bi sorunun yada alıncak bana nick lerini ver alayım. Konu actık buraya gelsinler burda söylesinler alayım.

Yukarı Alt