babası gör o bana verdi!
Oğa virdin demek heeyeonyang demiş ki:Oğa virdim
Gizli kamera hocam gizli.. Poz vermedik en doğal halimizExplosive demiş ki:yeonyang demiş ki:gelmeyen nolsun lanlethalnuke demiş ki:Bende seni bitanem! Baban bizi istemiyor :( :( :( Kaçırsam seni taklamakana gelirmisin benimle ? <3
Böyle apık sapık pozlar vermeyin efeniiiiiiimmmmm
PuhahahaOğa virdim
lethalnuke demiş ki:
Hoca gör aşkımız büyük!!!
Explosive demiş ki:
Böyle doğal apık sapık resimmi olurmuş efeniiiimmmm, caiz deel caiz deell
lethalnuke demiş ki:Explosive demiş ki:
Böyle doğal apık sapık resimmi olurmuş efeniiiimmmm, caiz deel caiz deell
Hoca yapma allaseen ya ! Bizmi çektik ??? GİZLİ GAMERA! Magazin yapmıyoruz burda!!!!
BİZ BİR BİRİMİZİ SEVİYORUZ! NİKAH ŞAHİDİMİZ OLUN ? ? Taklamakanda kıycaz nikahı kıydıktan sonra kaycam ona
Muhaaa
Nikahtan sonra grup yapalım diyecektim ama istemezsiniz heralde?Explosive demiş ki:
Tmm evladım gelicem nikahınıza ama nikah sırasında ve sonrasında apık sapık şeyler yapmak yoohhhh onaa göre
yeonyang demiş ki:Nikahtan sonra grup yapalım diyecektim ama istemezsiniz heralde?Explosive demiş ki:
Tmm evladım gelicem nikahınıza ama nikah sırasında ve sonrasında apık sapık şeyler yapmak yoohhhh onaa göre
Bu arada hocam inmemi indi noldu bi saattır aynı sıfat?Explosive demiş ki:yeonyang demiş ki:Nikahtan sonra grup yapalım diyecektim ama istemezsiniz heralde?Explosive demiş ki:
Apık sapık şeyler yapmayız biz caiz deeeell