banlama keyfinmi geldi QuestionRonin demiş ki:Murdemonu 6 saat banlasam ayıp olurmu olmazmı?
banlama keyfinmi geldi QuestionRonin demiş ki:Murdemonu 6 saat banlasam ayıp olurmu olmazmı?
int kahvekeyfijR_ demiş ki:ya bolmek istemezdim ama ne bu izdiham yahu hiç kimse duzgun olarak bir ustteki mesaja cevap verememiş :S ne bu şiddet bu celal anlayamadım kaçmıyor konu bir yere kasarsınız postunuzu yavaştan yavaştan acele işe şeytan karısır
eflatun
nese çok kafa diktim
hybrid mi pure int mi
Kafan basmıyormu hocam 30 kere uyardık...murdemon demiş ki:int kahvekeyfijR_ demiş ki:ya bolmek istemezdim ama ne bu izdiham yahu hiç kimse duzgun olarak bir ustteki mesaja cevap verememiş :S ne bu şiddet bu celal anlayamadım kaçmıyor konu bir yere kasarsınız postunuzu yavaştan yavaştan acele işe şeytan karısır
eflatun
nese çok kafa diktim
hybrid mi pure int mi
sagoRonin demiş ki:Silkroad
Hybrid
Sagomu Cezamı?
Dikkat etmemişim sryRonin demiş ki:Kafan basmıyormu hocam 30 kere uyardık...murdemon demiş ki:int kahvekeyfijR_ demiş ki:ya bolmek istemezdim ama ne bu izdiham yahu hiç kimse duzgun olarak bir ustteki mesaja cevap verememiş :S ne bu şiddet bu celal anlayamadım kaçmıyor konu bir yere kasarsınız postunuzu yavaştan yavaştan acele işe şeytan karısır
eflatun
nese çok kafa diktim
hybrid mi pure int mi
Önce cvp sonra soru...