EliteTurk
Aileden
extraloob demiş ki:Prisoners demiş ki:-Kızlarda etek giyme zorunluluğu yok. Etek boyu dizin hemen altında olacak.
Bu zor gibi gözüküyor
baldırlar foraaaaaaaaaaaa awwwsomeeeee
extraloob demiş ki:Prisoners demiş ki:-Kızlarda etek giyme zorunluluğu yok. Etek boyu dizin hemen altında olacak.
Bu zor gibi gözüküyor
baldırlar foraaaaaaaaaaaa awwwsomeeeee
işte ben bu yüzden serbest olmasını istemiyorum yanlış anlama ama olan var olmayan var, alabilen var alamayan var. sırf kendimizi düşünmememiz gerekir bence. bide onların tarafından düşünün biz o gün ne giyicez vs. şeyler düşünürken onlar her gün aynı şeyler giyicekler belkide onlar bunalıma bile giricekler. sana özel olarak söylemiyorum yanlış anlama çoğu kişide var bu bence asla serbest kıyafet olmamalıBeYZaDe demiş ki:bakalım boyle olursa kendıme şık bır takım elbıse alıp aokula gıdecegım + gunes gozlugum
dogru soyluyorsn ama bı sey solıyeyım bu gune kadar takım elbısem hıc olmadı alacam ılla kı bı gun ama sen bnm esya dolabımı gorsen 3 5 tane esyam var o kadar allaha sukuer 20 cesıtte olabılırdı ama ben memnunum halımden bu uygulamanın gercek olacagını zannetmıyorumcanova23 demiş ki:işte ben bu yüzden serbest olmasını istemiyorum yanlış anlama ama olan var olmayan var, alabilen var alamayan var. sırf kendimizi düşünmememiz gerekir bence. bide onların tarafından düşünün biz o gün ne giyicez vs. şeyler düşünürken onlar her gün aynı şeyler giyicekler belkide onlar bunalıma bile giricekler. sana özel olarak söylemiyorum yanlış anlama çoğu kişide var bu bence asla serbest kıyafet olmamalıBeYZaDe demiş ki:bakalım boyle olursa kendıme şık bır takım elbıse alıp aokula gıdecegım + gunes gozlugum
Pangea demiş ki:Çok kötü oldu bu, Sonuçta olanı var, olmayanı var.Gerçi bende sevindim olmasına fakat toplumumuzda herkesin günde üzerine giyecek kıyafeti olmayabilir..
abi bence bu düşüncen çok yanlış. nasıl yani örneğin sen fakir olsan ve serbest kıyafet olsa sen giyecek birşey bulmazken herkesin farklı kıyafet giymesine üzülmez, içerlemezmisin. ayrıca bu yüzden bir ayrımcılık olucak, bir guruplaşma olucak fakir-zengin ayrımı olucak bunu kaldırabilirmiydin fakir olsan?extraloob demiş ki:Pangea demiş ki:Çok kötü oldu bu, Sonuçta olanı var, olmayanı var.Gerçi bende sevindim olmasına fakat toplumumuzda herkesin günde üzerine giyecek kıyafeti olmayabilir..
artık bu köylü zihniyetten kurtulun kuzum bende mangal fotosu koyuyorum bir tospa çıkıyor alanı var alamayanı var diyor bu nasıl biz acıtasyon edebiyatıdır anlamıyorum yok böyle bir kavram.
onlar ayrımcılık, gruplaşma, fakir-zengin ayrımı yapmıyolarmı esas onlar yapıyor zatenWindTalker demiş ki:fakir fakir fakir, avrupa ülkelerinde fakir diye tabir ettiğiniz kimse yokmu?
mangalı bilemem o saçma olmuş ama burası isviçre değil kişi başına düşen milli gelire bak işsizliğe bakta ona göre düşün insanları rencide etmenin bi anlamı yokextraloob demiş ki:Pangea demiş ki:Çok kötü oldu bu, Sonuçta olanı var, olmayanı var.Gerçi bende sevindim olmasına fakat toplumumuzda herkesin günde üzerine giyecek kıyafeti olmayabilir..
artık bu köylü zihniyetten kurtulun kuzum bende mangal fotosu koyuyorum bir tospa çıkıyor alanı var alamayanı var diyor bu nasıl biz acıtasyon edebiyatıdır anlamıyorum yok böyle bir kavram.
_KillerBabe demiş ki:Güzel bir değişiklik fakat ülkemiz şartlarına uygun değil
erkanemre demiş ki:mangalı bilemem o saçma olmuş ama burası isviçre değil kişi başına düşen milli gelire bak işsizliğe bakta ona göre düşün insanları rencide etmenin bi anlamı yokextraloob demiş ki:Pangea demiş ki:Çok kötü oldu bu, Sonuçta olanı var, olmayanı var.Gerçi bende sevindim olmasına fakat toplumumuzda herkesin günde üzerine giyecek kıyafeti olmayabilir..
Buura demiş ki:Verin tayyeape oyları ,1 çuval kömüre satın oyları sonra fakiri var işsizlik çok milli gelir az dersiniz.
Okulda üniforma giyince herşey eşitmi oluyor adam takıyor 100 liralık saat 200 liralık ayakkabı , her şekilde rahat ve hissettiriyor zaten.
Kesinlikle olmalı bu değişiklik.
hmzsnmz demiş ki:Etek zaten zorunlu değil ki yahu yada yanılıyor muyum Şahsen burada etekten çok pantolon giyiyorlar