Canova

BeYZaDe demiş ki:
bakalım boyle olursa kendıme şık bır takım elbıse alıp aokula gıdecegım + gunes gozlugum :mrgreen: makara: nese:
işte ben bu yüzden serbest olmasını istemiyorum yanlış anlama ama olan var olmayan var, alabilen var alamayan var. sırf kendimizi düşünmememiz gerekir bence. bide onların tarafından düşünün biz o gün ne giyicez vs. şeyler düşünürken onlar her gün aynı şeyler giyicekler belkide onlar bunalıma bile giricekler. sana özel olarak söylemiyorum yanlış anlama çoğu kişide var bu bence asla serbest kıyafet olmamalı

Yapılan en kötü değişiklik budur bence. Parası olan var, olmayan var. Marka giyen var, giyemeyen var. Resmen ayrımcılığın başlangıcıdır bu, yazıklar olsun diyorum.

Takımı
Besiktas
Çok kötü oldu bu, Sonuçta olanı var, olmayanı var.Gerçi bende sevindim olmasına fakat toplumumuzda herkesin günde üzerine giyecek kıyafeti olmayabilir.. :roll:

canova23 demiş ki:
BeYZaDe demiş ki:
bakalım boyle olursa kendıme şık bır takım elbıse alıp aokula gıdecegım + gunes gozlugum :mrgreen: makara: nese:
işte ben bu yüzden serbest olmasını istemiyorum yanlış anlama ama olan var olmayan var, alabilen var alamayan var. sırf kendimizi düşünmememiz gerekir bence. bide onların tarafından düşünün biz o gün ne giyicez vs. şeyler düşünürken onlar her gün aynı şeyler giyicekler belkide onlar bunalıma bile giricekler. sana özel olarak söylemiyorum yanlış anlama çoğu kişide var bu bence asla serbest kıyafet olmamalı
dogru soyluyorsn ama bı sey solıyeyım bu gune kadar takım elbısem hıc olmadı alacam ılla kı bı gun ama sen bnm esya dolabımı gorsen 3 5 tane esyam var o kadar allaha sukuer 20 cesıtte olabılırdı ama ben memnunum halımden bu uygulamanın gercek olacagını zannetmıyorum :think:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Pangea demiş ki:
Çok kötü oldu bu, Sonuçta olanı var, olmayanı var.Gerçi bende sevindim olmasına fakat toplumumuzda herkesin günde üzerine giyecek kıyafeti olmayabilir.. :roll:

artık bu köylü zihniyetten kurtulun kuzum bende mangal fotosu koyuyorum bir tospa çıkıyor alanı var alamayanı var diyor bu nasıl biz acıtasyon edebiyatıdır anlamıyorum yok böyle bir kavram.

Canova

extraloob demiş ki:
Pangea demiş ki:

artık bu köylü zihniyetten kurtulun kuzum bende mangal fotosu koyuyorum bir tospa çıkıyor alanı var alamayanı var diyor bu nasıl biz acıtasyon edebiyatıdır anlamıyorum yok böyle bir kavram.
abi bence bu düşüncen çok yanlış. nasıl yani örneğin sen fakir olsan ve serbest kıyafet olsa sen giyecek birşey bulmazken herkesin farklı kıyafet giymesine üzülmez, içerlemezmisin. ayrıca bu yüzden bir ayrımcılık olucak, bir guruplaşma olucak fakir-zengin ayrımı olucak bunu kaldırabilirmiydin fakir olsan? :?:

Doma$no

Güzel bir değişiklik fakat ülkemiz şartlarına uygun değil
Ps:Avrupalının fakiri bizim orta gelirlimize eş değer

Canova

WindTalker demiş ki:
fakir fakir fakir, avrupa ülkelerinde fakir diye tabir ettiğiniz kimse yokmu?
onlar ayrımcılık, gruplaşma, fakir-zengin ayrımı yapmıyolarmı :?: esas onlar yapıyor zaten

extraloob demiş ki:
Pangea demiş ki:

mangalı bilemem o saçma olmuş ama burası isviçre değil kişi başına düşen milli gelire bak işsizliğe bakta ona göre düşün insanları rencide etmenin bi anlamı yok

erkanemre demiş ki:
extraloob demiş ki:
Pangea demiş ki:

mangalı bilemem o saçma olmuş ama burası isviçre değil kişi başına düşen milli gelire bak işsizliğe bakta ona göre düşün insanları rencide etmenin bi anlamı yok

Verin tayyeape oyları ,1 çuval kömüre satın oyları sonra fakiri var işsizlik çok milli gelir az dersiniz.

Okulda üniforma giyince herşey eşitmi oluyor adam takıyor 100 liralık saat 200 liralık ayakkabı , her şekilde rahat ve hissettiriyor zaten.

Kesinlikle olmalı bu değişiklik.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Buura demiş ki:
Verin tayyeape oyları ,1 çuval kömüre satın oyları sonra fakiri var işsizlik çok milli gelir az dersiniz.

Okulda üniforma giyince herşey eşitmi oluyor adam takıyor 100 liralık saat 200 liralık ayakkabı , her şekilde rahat ve hissettiriyor zaten.

Kesinlikle olmalı bu değişiklik.

herkes bunu anlamıyor işte helal sana kuzum :muck:

Yukarı Alt