Onuda Old's Cool yapalımLemonade demiş ki:Malesef minimum post sayısı : 500.alpaslan_1907 demiş ki:Bende İsterim
AynenLostWays demiş ki:Şimdi bu konuyu görünce aklıma geldi bu üyeliğimin şifresi, ben sarkolata şimdi hatta bundan çıkış yapıp onunla yazacagim buraya (kayıt günüm 15temmuz 15günle kaçırıyorum da 2007den beri burda olduğumu kanıtlamak amacıyla)
Üyelik hırsızı diye bir grup olsaydı ona atardım bro seni de, şimdilik Old School takılsarkoLata demiş ki:AynenLostWays demiş ki:Şimdi bu konuyu görünce aklıma geldi bu üyeliğimin şifresi, ben sarkolata şimdi hatta bundan çıkış yapıp onunla yazacagim buraya (kayıt günüm 15temmuz 15günle kaçırıyorum da 2007den beri burda olduğumu kanıtlamak amacıyla)
Ahaha eyvallah bro öyle bir grup açarsan avatarım hazır:Lenneth demiş ki:Üyelik hırsızı diye bir grup olsaydı ona atardım bro seni de, şimdilik Old School takılsarkoLata demiş ki:AynenLostWays demiş ki:Şimdi bu konuyu görünce aklıma geldi bu üyeliğimin şifresi, ben sarkolata şimdi hatta bundan çıkış yapıp onunla yazacagim buraya (kayıt günüm 15temmuz 15günle kaçırıyorum da 2007den beri burda olduğumu kanıtlamak amacıyla)
Aahaha iyiydi sarkosarkoLata demiş ki:Ahaha eyvallah bro öyle bir grup açarsan avatarım hazır:
Toxic demiş ki:Mesaj Sayıma Az Kaldı Ama Bende Olmak İstiyorum
TWEETY demiş ki:Her renkten rütbeyi görmüştüm zamanında burada :) OldSchool olabilir miyim acabaaa
Nina Ricci demiş ki:TWEETY demiş ki:Her renkten rütbeyi görmüştüm zamanında burada :) OldSchool olabilir miyim acabaaa
AnT hacım sen halâ yaşıyor musunAnT_NuKeR demiş ki:Old School olmak isiyorum ama benım binlerce mesajım silinmiş geçmiş yıllarda burada görevdede Bulunmuştum mesaj sayım düşmüş 2007 Kayıtlıyım Old School Olabilirmiyim ? 2007 den buyana 300 mesajım olması akıl almaz yani yeni farkettım en az 20bin mesajım olmalıydı :S
Hacı ben Yaşıyorumda herkez beni ölü görüo burası için neler feda ettik old school bile olamıoz ya işi görüonmu diğer nick Rangonline genelde onda Oluyorum oyun için açtım onu.TWEETY demiş ki:Bu mesaj AnT_NuKeR rumuzlu uyeden alinti yapildi
AnT hacım sen halâ yaşıyor musunAnT_NuKeR demiş ki:Old School olmak isiyorum ama benım binlerce mesajım silinmiş geçmiş yıllarda burada görevdede Bulunmuştum mesaj sayım düşmüş 2007 Kayıtlıyım Old School Olabilirmiyim ? 2007 den buyana 300 mesajım olması akıl almaz yani yeni farkettım en az 20bin mesajım olmalıydı :S
TamamdırAddicted demiş ki:Ben old school için yeterlimiyim acaba :)