- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
aramıza hoşgeldin ^^
teşekkür ederim.sizlere layık olmaya çalışacağım.hoşbuldukextraloob demiş ki:aramıza hoşgeldin ^^
1 yılın dolmamış ki..qReaTcLuDe demiş ki:old school olabilirmiyim???
Majestic demiş ki:Selamlar extraloob.com ailesi;
Evet OldSchool alımlarımız tekrardan başlamıştır.Bunun için aradığımız bazı şartlar var tabiki.^^
1-Öncelikle forumda 1 senesini doldurmuş olacak.
2-Mesaj sayısı en az 500 olacak.
3-Tanıdığımız kadarı ile seviyeli kişiler olacak.
Sizde bu kurallara uyuyorsanız ne bekliyorsunuz?
Altını çizerek söylüyorum ki, kesinlikle ben neden alınmadım gibi sorularla karşımıza gelmeyin.10K postunuz bile olsa seviyeli olmayan kişiler kesinlikle alınmayacak!
İyi forumlar dilerim.
Ps:İsteklerinizi bana Pm yolu ile atmayın.Buraya yazın ben ilgileneceğim.
Saygılarımızla;
extraloob demiş ki:xTheVampir3x demiş ki:Mrb. iyi Günler Hacım ßende Old School'a girmek istiyorum.. ßu Foruma 2 Yıla Yakın Takılıyorum. İlgilenirsen Çok iyi olur. Şimdiden Çok Teşekkür Ederim...!! [[..Göktuğ..]]
welcome
Pühhhhh hale bak Old School olucak bile durumda değilim artık:)))HeartLess demiş ki:Rengimi böle beğenmedim
Bende olabilirmiyim acep:)
Her kural uygun bence okan abi konuya baktığında onaylayacaktır ^^HeartLess demiş ki:Bari bi olumlu olumsuz bişey deseydiniz
Olmadı ExL müşterisi yapın beni d.mod rengi mod rengi iken daha iyi gözüküyordum yahu bu çok boş geliyorensar00 demiş ki:Her kural uygun bence okan abi konuya baktığında onaylayacaktır ^^HeartLess demiş ki:Bari bi olumlu olumsuz bişey deseydiniz
Sonunda Okan abi teşekürler:)extraloob demiş ki:ok hoşgeldin ^^
Zamanında tembellik yaptık şimdi sıkıntısını çekiyoruzDuzceLee demiş ki:ohoooo daha çok var 500 mesaja