3. kural biraz göreceli olmuş xP
sana yok,sen küçükken kazana düştün.hmzsnmz demiş ki:Abicim güzel topic olmuş , ellerine sağlık..
Bende OldSchool olmak istiyorum... :)
Tabi uygun görürseniz
Xanthos demiş ki:sana yok,sen küçükken kazana düştün.hmzsnmz demiş ki:Abicim güzel topic olmuş , ellerine sağlık..
Bende OldSchool olmak istiyorum... :)
Tabi uygun görürseniz
sen " Aileden "sin
diğer kullanıcı adresımı,jason walker ın bir programını sitede izinsiz paylaştığım için,banlanmıştı.Xanthos demiş ki:Forum kuralları Madde 20SePPuKu demiş ki:evet benimde diğer üyelik öyle 1 seneden fazla ama eğer diğer üyeliğim geçerli ise bende olmak isterim ..._CrazyBlade_ demiş ki:Bende olmak istiyorum,bu üyeliğim daha yeni,ama diğer üyelik ile beraber 1 seneden fazla bu forumdayım :)
Bir kullanıcı birden fazla hesap açmamalıdır. Kendi hesabına erişim kurmakta sorun ile karşılaşan kullanıcılar, durumu site yönetimine bildirmelidir. Gerekli görüldüğü durumlarda ve site yönetimi tarafından izin verildiğinde, birden fazla kullanıcı hesabı açılabilir. Site yönetimi tarafından, izinsiz olarak birden fazla hesap açtığı tespit edilen kullanıcıların tüm hesapları kapatılabilir. Bir kullanıcının birden fazla hesap açıp açmadığını tespit etmek için birden fazla yöntem kullanılabilir