Winterspring demiş ki:
DangerWalker demiş ki:
yaw yapıcanmı beni old school çatlatma insanı bea :!!&%&!
Majestic demiş ki:
Altını çizerek söylüyorum ki, kesinlikle ben neden alınmadım gibi sorularla karşımıza gelmeyin.10K postunuz bile olsa seviyeli olmayan kişiler kesinlikle alınmayacak!
hay allahım sanki küfür müfür ettik bişey yaptık seninkide laf olsun die yazmışsın ben sadece soruyorum old school olucammı yapıcakmısınız die ben neden alınmadımmı dedim?

DangerWalker demiş ki:
hay allahım sanki küfür müfür ettik bişey yaptık seninkide laf olsun die yazmışsın ben sadece soruyorum old school olucammı yapıcakmısınız die ben neden alınmadımmı dedim?
Şu iki soyleyişin arasında fark var bence biraz zor olursun konuşma tavrını duzeltmessen

KB24 demiş ki:
DangerWalker demiş ki:
Şu iki soyleyişin arasında fark var bence biraz zor olursun konuşma tavrını duzeltmessen
konuşma tavrımda ne varmış? o farkı sen kendi kafanda yaratıyosun bence benim aklımdan geçenleri, duygularımı göz önünde bulundurmuyorsun herneyse old school olamıycağımı anladım herkes sataşmaya yer arıyor :byes:

şunuda ekliyim ben sadece kesin ve net bir cevap beklemiştim ve bunuda ya okan abi yada majesticten(>>yani topicin yetkilileri<<) beklemiştim ve görüyorumki benimle bu kadar uğraşan bu kadar eleştiren kişiler varken zor. herneyse tekrar topicten çekiliyorum bir daha gelmemek üzere :byes:

Ben olmak istiyorum kimseye karşı bir saygısızlığım vb... şeyler yok 2 senedir bu sitedeyim şimdiden tşkler.

warning demiş ki:
:confused1: ACABA ben ne zaman EXL ailesinden olacağım :?
Bak farkı anlıyamamışsın,exl ailesinin içinde admin,mod,d.mod,old school,üyeler,v.b bulunmaktadır.İllaki bir rütbenin olması şart değil.Umarım demek istediğimi anlamışsındır :think:

Ben de olmak istiyorum mümkünse .
Ps:Bir kere söylemiştim umarım bir kere daha söylememin bir kötülüğü yoktur :P

Advance

Yukarı Alt