KB24 demiş ki:rev6extraloob demiş ki:hangi siteden yaptın bu imzayı
KB24 demiş ki:rev6extraloob demiş ki:hangi siteden yaptın bu imzayı
DangerWalker demiş ki:yaw yapıcanmı beni old school çatlatma insanı bea
Majestic demiş ki:Altını çizerek söylüyorum ki, kesinlikle ben neden alınmadım gibi sorularla karşımıza gelmeyin.10K postunuz bile olsa seviyeli olmayan kişiler kesinlikle alınmayacak!
+BRWinterspring demiş ki:DangerWalker demiş ki:yaw yapıcanmı beni old school çatlatma insanı beaMajestic demiş ki:Altını çizerek söylüyorum ki, kesinlikle ben neden alınmadım gibi sorularla karşımıza gelmeyin.10K postunuz bile olsa seviyeli olmayan kişiler kesinlikle alınmayacak!
hay allahım sanki küfür müfür ettik bişey yaptık seninkide laf olsun die yazmışsın ben sadece soruyorum old school olucammı yapıcakmısınız die ben neden alınmadımmı dedim?Winterspring demiş ki:DangerWalker demiş ki:yaw yapıcanmı beni old school çatlatma insanı beaMajestic demiş ki:Altını çizerek söylüyorum ki, kesinlikle ben neden alınmadım gibi sorularla karşımıza gelmeyin.10K postunuz bile olsa seviyeli olmayan kişiler kesinlikle alınmayacak!
DangerWalker demiş ki:hay allahım sanki küfür müfür ettik bişey yaptık seninkide laf olsun die yazmışsın ben sadece soruyorum old school olucammı yapıcakmısınız die ben neden alınmadımmı dedim?
Şu iki soyleyişin arasında fark var bence biraz zor olursun konuşma tavrını duzeltmessenyaw yapıcanmı beni old school çatlatma insanı bea
konuşma tavrımda ne varmış? o farkı sen kendi kafanda yaratıyosun bence benim aklımdan geçenleri, duygularımı göz önünde bulundurmuyorsun herneyse old school olamıycağımı anladım herkes sataşmaya yer arıyorKB24 demiş ki:DangerWalker demiş ki:hay allahım sanki küfür müfür ettik bişey yaptık seninkide laf olsun die yazmışsın ben sadece soruyorum old school olucammı yapıcakmısınız die ben neden alınmadımmı dedim?Şu iki soyleyişin arasında fark var bence biraz zor olursun konuşma tavrını duzeltmessenyaw yapıcanmı beni old school çatlatma insanı bea
Bak farkı anlıyamamışsın,exl ailesinin içinde admin,mod,d.mod,old school,üyeler,v.b bulunmaktadır.İllaki bir rütbenin olması şart değil.Umarım demek istediğimi anlamışsındırwarning demiş ki:ACABA ben ne zaman EXL ailesinden olacağım :?
Jessica A. demiş ki:Ben de olmak istiyorum mümkünse .
Ps:Bir kere söylemiştim umarım bir kere daha söylememin bir kötülüğü yoktur
_k0ps3k_ demiş ki:Bende olmak istiyorum.
Ps:GKFC de beni tanımayan yoktur
benim sorunum nedir xDWinterspring demiş ki:Jessica A. demiş ki:Ben de olmak istiyorum mümkünse .
Ps:Bir kere söylemiştim umarım bir kere daha söylememin bir kötülüğü yoktur_k0ps3k_ demiş ki:Bende olmak istiyorum.
Forumda ilk senelerinizi doldurmamışsınız.
sabırsızsınwarning demiş ki:benim sorunum nedir xDWinterspring demiş ki:Jessica A. demiş ki:Ben de olmak istiyorum mümkünse .
Ps:Bir kere söylemiştim umarım bir kere daha söylememin bir kötülüğü yoktur_k0ps3k_ demiş ki:Bende olmak istiyorum.
Forumda ilk senelerinizi doldurmamışsınız.