eger sakıncası yoksa bende olmak isterim
Hamza ÖSS'ye girecek. Ama ÖSS bi geçse... Eski günlere döneceğiz. Di mi Hamza'cığım?Maserati demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Desene kaderimiz aynı bende moddum Kaderimizin aynı olduğunu pek sanmıyorum
Neden acaba? ben yakın zamanda geri gelirim rütbeme
Döneceğiz Döneceğiz..Wax Whine demiş ki:Hamza ÖSS'ye girecek. Ama ÖSS bi geçse... Eski günlere döneceğiz. Di mi Hamza'cığım?Maserati demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Desene kaderimiz aynı bende moddum Kaderimizin aynı olduğunu pek sanmıyorum
Neden acaba? ben yakın zamanda geri gelirim rütbeme
Senden sonra da ben gireceğimQuensis demiş ki:Döneceğiz Döneceğiz..Wax Whine demiş ki:Hamza ÖSS'ye girecek. Ama ÖSS bi geçse... Eski günlere döneceğiz. Di mi Hamza'cığım?Maserati demiş ki:Neden acaba? ben yakın zamanda geri gelirim rütbeme
Özledim Şu Tospayı yaf girse de geri gelse gerçi o girip çıktıktan sonra ben gireceğim ama neyse..
hayırlı olsunKobe demiş ki:Ben de OldSchool olmuşum teşekkürler
LilBoosie demiş ki:Majestic Benim Eski Accountum Lagroad Banlanmış Süresiz Konu Açmıştım Kimse Neden Banlandığını Bilmiyor Onun Yerine Bunu OldSchool Yaparmısınız İsterseniz İd Pw Söyleyebilirim...
@Onur + BerkayMajestic demiş ki:Eski üyelikler eskide kalmış şimdiki üyeliklerinize göre değerlendirilecek.Yazdığım şeylere uygun olmayanlar boşa tırmalamasınlar.
Hayırlı olsun :)D3LT4 demiş ki:eet o bhen
Hayırlı olsun kardeşimWanderas demiş ki:Oleeey seçilmişim :) Teşekkür ederim :)