LSRO ya başlayabiliriz beyler gelmek isteyen varmı? 80 cap 1x eu da varmış.
Neden bro? Bizim mbot hepsine olmuyo mu?Florensia demiş ki:Taiwan files'ta hiç çalışan bot var mı bildiğiniz ? free -.-
Yok kanki o sadece vsro için bakıcam ya bulursam var bi tane yeni tw sro files sw baslıcam ona 1-2güneViolent Arise demiş ki:Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Neden bro? Bizim mbot hepsine olmuyo mu?Florensia demiş ki:Taiwan files'ta hiç çalışan bot var mı bildiğiniz ? free -.-
Dota 2 yi ev arkadaşım oynuyo bro ama o da lol tarzı bi oyun yani CS ye benziyor oyuna başlıyosun 2 saate bitiyor ve orda kalıyor...Clochard demiş ki:Dota 2
Ama seni saatlerce başında tutmuyor bro. 40dk boyunca oynuyorsun sonra bitiriyor. Ne item yapma derdin var , ne blue basma derdin. 1-2 el oyun at çık. Kendine daha fazla zaman ayırabiliyorsun böylece. Silkroad oynamak gerçekten zaman öldürüyor. Hem Dota veya LoL Silkroad'dan daha keyifli. 5 Yıl Silkroad oynadım ve bunu söylüyorum.Violent Arise demiş ki:Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
Dota 2 yi ev arkadaşım oynuyo bro ama o da lol tarzı bi oyun yani CS ye benziyor oyuna başlıyosun 2 saate bitiyor ve orda kalıyor...Clochard demiş ki:Dota 2
Abe biz zaten 6aya anca oluruz 80beaCezaAlp demiş ki:IP limitin 2 olması iyi aramızdaki bazı arkadaşlar 40 char actıkları için
@Muharrem vallahi bilmiyorum , oyun tutarsa 6ay rahat cap yükseltmezler
İp limit aşılmıcak birşey değilkiFlorensia demiş ki:Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
Abe biz zaten 6aya anca oluruz 80beaCezaAlp demiş ki:IP limitin 2 olması iyi aramızdaki bazı arkadaşlar 40 char actıkları için
@Muharrem vallahi bilmiyorum , oyun tutarsa 6ay rahat cap yükseltmezler
Ah bi ip limit olmıcaktı 30-40 charı bi döşerdim para botu sonra gelsin paraçi paraçi
Seninle beraber 3 kişiyiz bro.La'l demiş ki:Gelebilirim ben de. pt yapacak olursak eu parti yapalım ancak baktık yeterli adam gelmedi, ch parti yaparız.
Pm atarmısın adınıFlorensia demiş ki:Ben buldum sro zevkte alıyom açtım 1pt char kasıyom gelcek varsa pm atsın özelden sw eğlenilcek server söyliyim yani emekte yine pek fazla emeğide yok. Gelene yardım ederim.